15 juni 2010

Studentfest och tillökning i familjen!


Söta lilla Malin tog studenten i fredags! Fy fan vad hon är bra!!Har inte tagit mig tid till att redigera bilderna förrän idag och eftersom jag fotade med mobilen blev de inte så bra som jag hade velat. Som tur är hade vi en "fotograf" på festen som fotade allt möjligt och jag längtar tills jag får se de bilderna.

Först tänkte jag visa vad jag virkade åt studenten, det blev en liten sommarflicka och givetvis bytte jag ut sommarhatten mot en studentmössa innan den hängdes runt halsen!


Syrrans fästman tog också studenten denna dag och som nykläckt elektrikerstudent fick han såklart en liten sladdis ;) Även sladdis fick en studentmössa såklart! Mönster på flickan och sladdis kommer så småningom, så fort jag hinner få in det på datorn vill säga :)



Veckan innan var det bal på slottet! Bäckaskogs slott för att vara exakt och här ser ni det vackra paret. Så FINA de är! Klänningen är verkligen gudomligt vacker. Givetvis fick syrrans vovve Figaro också vara med kort :)


Dags för tjo o tjim i stan med höballsvagnen! Syrran står och vinkar åt mig såklart :)


Sen for vi hem till alla väntande gäster som överöste den unga studenten med presenter.


Av mig och sambon fick hon en oljelampa som en vän till mig graverat! Hon har sin butik på nätet, pawcraft heter den och där finns mängder med fina saker att titta! Gå in och kika vetja!!



Åh igår var jag och sambon och hämtade hem en liten vän! Hon heter Zelda och ca 13 veckor gammal :D Vera och Tiger har inte riktigt bestämt sig ännu för om de gillar detta nya lilla tillskott men förhoppningsvis ger de med sig och släpper in henne i flocken. Det första jag gjorde var såklart att fota henne lite så här kommer resultatet av det, skulle tro att det blir många fler kort framöver ;)





Sen har jag startat två nya kurser som ska läsas nu under sommaren när jag inte jobbar på eniro. De handlar om digital fotobehandling båda två men på lite olika sätt. Blev just klar med ett litet projekt från photoshop som jag tänkte avsluta dagens långa inlägg med! Kommentera gärna!



En sista sak, har förstått att många tycker att min blogg är seg att ladda så därför ska jag numera ta hänsyn till detta och inte lägga upp så stora bilder. Hoppas att det blir bättre, har tyvärr inte ork att ändra alla de bilder jag redan har.

8 kommentarer:

  1. Oh, så fina alla grejorna är inkl katten. Och jag ska snart få kela lite med den....

    Kan nog inte hålla mig tills söndag... måste nog komma innan och skratta lite med en tekopp i handen... hoppas du har ork till det.

    kramkram

    SvaraRadera
  2. Åh, en ny liten kise! Blir helt betagen! Jag tror också det blir bättre om du gör bilderna mindre, jag ändrar alltid storleken på mina bilder innan jag lägger ut dem, och det ser inte sämre ut för det. Ha en bra kväll nu!

    SvaraRadera
  3. Så härligt med en ny liten kise. Gillar det sista fotot väldigt mycket.
    Så mycket kul man kan göra i de där fotoprogrammen.

    Underbara figurer har du skapat, kanske snart dags för mig att prova göra några av dina figurer.

    SvaraRadera
  4. Söt katt, hoppas att dom trivs tillsammans. Tänkte köpa ditt mönster på trollen, önskar jag kunde hitta på så fina mönster på egen hand.

    SvaraRadera
  5. ååååååååå vilken söt kisse :) önskar jag inte var allergisk.
    bra att du gör bilderna mindre för min dator hänger sig väldigt ofta när jag ska besöka din blogg. det började när du bytte utseende på bloggen.
    / Joanna

    SvaraRadera
  6. Gullig liten katt :)

    Jag tror inte att problemet med att din sida är seg beror på dina bilder. Precis som Joanna skriver så började det bli svårt att få fram din sida efter att du hade gjort en ny layout så det är nog den som är orsaken.

    SvaraRadera
  7. Önskar dig en riktigt trevlig midsommar!
    Kramis/Rita

    SvaraRadera
  8. så fina bilder! hoppas du har en riktigt underbar sommar! massa kramar från mej och mina amisar

    SvaraRadera