11 juni 2010

Testvirkat åt Saannis!

Idag tar lilla syster yster studenten! Jag är så ofantligt stolt över henne. Tänk att min lilla lilla lillasyster ska bli student idag och få bära sin fina vita mössa, det är inte klokt!

Kanske är det därför som jag inte kan sova inatt... Känner mig uppjagad och kan inte komma till ro. Slog just in hennes paket (kl 5 på morgon!) i vackert rött papper med glittervita band :) Nynnade låten av Owe Thörnqvist hela tiden hihi.. ni vet "ett litet rött paket, med vita snören.." Jag nynnade givetvis väldigt tyst för att inte väcka sambon ;)
Vad som finns i paketet kan jag ju såklart inte visa redan, även om jag inte tror att syrran kommer att besöka min blogg just idag så vill jag inte ta några risker! Bilder på presenter, syster och festen kommer sen.


Men nu var det ju inte studenten jag skulle blogga om! Jag har nämligen testvirkat åt Saannis för ett tag sedan. Det blev en söt liten kanin som mormor genast adopterade och numera kallar "Sanna" (faktiskt utan att veta vem som gjort mönstret!!). Även fast mönstret inte var riktigt klart så var det lättläst och enkelt att följa. Vet inte när det kommer att finnas tillgängligt på hennes blogg men när det gör det, så rekommenderar jag er att prova det!

3 kommentarer:

 1. Vad söt din Sanna blev ♥ Jag testvirkar för fullt på samma mönster just nu, och tänkte lägga ut mina kaniner i helgen!
  Spännande att två så lika ändå blir så unika =)

  Grattis till systern och ha en underbar dag!!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Då hoppas vi på fiiint väder till stodenten!!! Kaninen är otroligt söt.
  Kram sytanten

  SvaraRadera