14 juli 2010

Bastuvärme och vatten i örat!Hej alla glad virkare, är smärtsamt medveten om att min blogg sett tom och dyster ut ett bra tag så jag får väl berätta vad jag har hittat på sen sist!

Precis som för så många andra så är denna värme handikappande för mig. Orkar absolut ingenting! Dessutom har jag de senaste tre veckorna varit sjukskriven för vatten i örat! Jodå, du läste rätt. Tydligen har det blivit en liten vattensamling i mitt mellanöra vilket därmed påverkar min balans. Är konstant yr och snurrig och känner mig totalt redlös... Samtidigt så har jag ett evigt knastrande i örat som gör det jobbigt att sova eller fokusera på saker. Så virkning eller jobb för den delen är i stort sett helt uteslutet.

Så jag försöker helt enkelt att överleva värmen en dag i taget och gör inte mycket mer än så tyvärr just nu.

Läser lite distanskurser över sommaren som jag nämnt tidigare och i brist på annat att visa upp för er så får ni istället se mitt examensarbete i en av dessa kurser. Temat stämmer ju i alla fall med överens med bloggen :)

Ni som kan njuta av värmen, passa på! Ni andra som lider med mig i denna hetta, försök stå ut :D

8 kommentarer:

 1. Jag lider med dig. Vara yr är det värsta som finns tycker jag. Upplevde själv detta för många år sedan och man blir totalt handikappad. Idag känns det lite bättre, men värmen gör inte lederna samarbetsvilliga på nåt sätt. Jag biter ihop och försöker, men nu måste jag erkänna att vila vore nog inte så dumt.
  Krya på dig =O)

  SvaraRadera
 2. Hej syster,
  Krya på dig, försök hitta på något annat som du sluta fokusera på smärtan. Vet att det är tufft, men tror inte det blir bättre att inte göra något heller.. Vet hur det är att ha vatten i örat, har också det och haft i någon vecka det är irriterande.. Kan du inte möta upp mig i stan i på lördag någon gång så kan vi gå en runda på K-dagarna ??

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fy för att vara yr, speciellt i denna hemska värme. Idag är det bara 25 grader, härligt. Hoppas verkligen att du kryar på dig, och får bra läkarhjälp. Dina virkade figurer är bara underbara...

  SvaraRadera
 4. Va trist att du har blivit yr oxå.Jag trivs inte heller i denna värmen o orken tryter snabbt. Vi får hoppas att det snart blir lite mer normal svensk sommar. Krya på dejj

  SvaraRadera
 5. Vi verkar vara några stycken som har det jobbigt med värmen. Kanske vi kan träffas en stund snart och tjattra lite..

  kramkram

  SvaraRadera
 6. hej!
  stackars dig :( hoppas du snart mår bättre!
  jag fick virus på balansnerven då min dotter var bäbis. det var hemskt att vara yr hela tiden, min svärfar fick komma o vara med oss på dagarna ifall jag skulle ramla eller så. det var skitjobbigt.
  krya på dig-kramar i massor

  SvaraRadera
 7. Kikar in för att höra hur det är med dig. Hoppas du mår bättre nu när värmen har gett sig.
  Önskar dig en bra helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Tittat runt lite här: jätte fina figurer du gör!
  :)

  SvaraRadera