17 apr. 2010

Nytt mönster! Säg hej till herr SumoFick ett önskemål om att göra ett mönster till en sumobrottare för ett tag sedan. Jag fastnade genast för idén och såg det som en utmaning! Nu är mönstret äntligen klart, allt virkande tar betydligt mycket längre tid numera pga allt med studierna och extrajobbet. Blev riktigt nöjd med resultatet i alla fall och mönstret finns nu att köpa både här på bloggen och kommer strax upp även på tradera, etsy och ebay.

Herr Sumo är virkad i Svarta Fårets Tilda och virknål 3mm. Han mäter ca 14 cm med tofsen och har såklart en ordentligt stor mage och ett bälte i lysande röd färg!

Som vanligt tar jag tacksamt emot kommentarer, både positiva och negativa! Det är ju så man utvecklas och bli bättre :) Kom gärna med fler önskemål till mönster så kanske just din idé/önskan blir ett mönster!

Nu ska jag jobba vidare med ett annat mönster som jag jobbat med ett tag, där finns det mycket detaljer och delar som ska virkas och fungera ihop så detta mönstret tar sin lilla tid att utveckla!

8 kommentarer:

 1. Du är verkligen talangfull! :-)

  SvaraRadera
 2. Nu måste du förklara vad är Etsy och ebay är du på den svenska delen eller var? Tacksam för svar.

  SvaraRadera
 3. Vilken frän! Bra gjort!

  SvaraRadera
 4. Margita: etsy och ebay är försäljningssidor från USA. På etsy finns enbart hantverk i alla olika slag samt tillbehör till hantverk. Här finns min etsy-shop: http://www.etsy.com/shop/pysselkiisen

  Ebay är en auktionssite precis som tradera fast för hela världen. Här finns mina auktioner: http://shop.ebay.com/*pysselkiisen*/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

  SvaraRadera
 5. Tack för svar, det låter spännande, lyckas du sälja någonting är det inte svårt med frakt mm. Jag är medlem i Ebay men hittills har jag bara handlat där och då på com.uk för att slippa problem med moms och skatt.

  Du är väldigt kreativ och duktig och gör jättefina saker. Jag har mönstret till Happy Birdie som jag köpt av dig men jag är ingen van virkare så hittills har jag inte gjort ett försök.

  SvaraRadera
 6. Ny Amistävling finns på min blogg =)

  SvaraRadera
 7. Han blev kanonbra, du är verkligen duktig på att göra mönster, ser fram mot nästa.

  SvaraRadera
 8. Det blev perfekt ,precis som dina andra mönster ,duktiga du !! Grattis till 20 000 besök oxå!! Kram=)

  SvaraRadera