19 apr. 2010

20.000 - gränsen är nådd!

Igår såg jag att antalet besökare på min blogg hade passerat 20.000! Det trodde jag aldrig skulle hända när jag startade bloggen i höstas 2009 :D Är så tacksam för alla underbara läsare som ger positiv feedback både här på bloggen och via mail! Ni är anledningen till att motivationen att blogga hålls uppe och kreativitet fortsätter spira! Detta ska givetvis firas och en tävling kommer att dyka upp under kvällen. Har dessutom fått den enorma äran att få samarbeta med TeFrossa och tajmingen kunde ju inte blivit bättre :) Så håll utkik efter tävlingen under kvällen!

Vill även göra lite reklam för en underbar webbutik som jag har haft en hel del kontakt med den senaste tiden. Anledningen till att jag inte har skrikit ut detta samarbetet beror på anledningar som jag tyvärr inte kan gå in på just nu (hemlisar på gång, hihi) men jag tycker definitivt att ni ska besöka butiken!! Kolla in PawCraft!!

4 kommentarer:

  1. Grattis till alla besök! :)

    SvaraRadera
  2. Helgen passar mig utmärkt. Lördag hade för mig varit enklast eftersom det är bättre tåg-buss förbindelse än på söndagen. Ska vi höras på mejl?

    SvaraRadera