26 feb. 2010

Pannband, vinst och nytt paket!


Lilla söta mormor bekymrade sig så för sina öron när jag var hos henne för några dagar sedan. Givetvis har hon varit ute och farit med cykeln utan vare sig mössa eller halsduk! Så självfallet bestämde jag mig kvickt att virka ihop ett pannband åt henne så att öronen skyddas lite :) Det första pannbandet blev alldeles för stort för mormors lilla huvud så det var bara att repa upp och göra om. Nummer 2 passade perfekt och hon blev väldigt glad för överraskningen! Visst är hon fin i sitt nya pannband? Har virkat i Drops Karisma, tur att man har lite restgarner som ligger ibland :D


För en tid sedan deltog jag i en tävling om presentkort till Carlshamns Bageri nya sortiment! Idag kom de och såklart for jag iväg till affären och handlade :) 4 påsar med mix fick jag med mig hem och den ena tog jag med till mormor när jag lämnade pannbandet. Hon har nämligen nyligen införskaffat ett våffeljärn och använder detta flitigt. Ikväll tänkte jag prova att göra lite pannkakor till mig och sambon, blir fint tillsammans med OS-finalen i curling ikväll!



Sen fick jag ännu ett paket med posten idag! Hade beställt nya visitkort och provade ett nytt företag denna gången. Är mycket nöjd med den beställningen! Fick 100 visitkort, 25 flyers samt 10 vykort och betalade enbart frakten. Bättre än så kan det knappast bli :D Tidigare har jag alltid använt Vistaprint men tycker deras frakt är lite för dyr och lite för långsam, denna gång provade jag med Optimalprint och fick leveransen efter 7 dagar! Kul att kunna marknadsföra sig lite :) Visst blev det tjusigt?

2 kommentarer:

  1. Jätte tjusiga visitkort, dom ska jag prova oxå, har tidigare oxå beställt från Vistaprint. Alla tips på billigare är super.

    SvaraRadera
  2. Jaa, hon blev jättefin i det! Tack för tipset om optimal print, ska gå in på deras sida. Har oxå tröttnat på Vistaprint. Ha en fin helg/Leni

    SvaraRadera