27 feb. 2010

Ny bloggdesign!

Vad tycker ni om den nya designen? Ville främst få till 3 kolumner för att dela upp alla gadgets lite, men blev helt nytt till slut :) Så roligt att leka med färg och form! Har ändrat färger fram och tillbaka hela förmiddagen men bestämt mig för att låta bli att pilla mer nu, man blir lite blind när man sitter med det en stund. Ge gärna feedback! Vad är bra? Vad är dåligt? Vad tycker ni om färgerna etc etc. Alla kommentarer är välkomna!

7 kommentarer:

 1. Gillar strukturen på bakgrundsbilderna :) Men det är något som inte riktigt stämmer i kombinationen med färgerna.
  Vackra färger, men kanske en dovare lila. (etikett lilan känns bra)
  Hihihi, kul att pilla med bloggdesignen, man kan sitta hur länge som helst med de ;)

  SvaraRadera
 2. Mm jag håller med, men det är lite svårt att sätta fingret på det. Kanske skulle fungera bättre med en ljusare bakgrund? Kanske den tar för mycket fokus och det är därför man vill göra den lila mörkare? Får klura lite ;)

  SvaraRadera
 3. Snyggt tycker jag =) Skulle oxå vilja göra om min design men jag å datorer e inte alltid bästa vänner... rädd för att mina amis kommer att försvinna för alltid om jag försöker mej på det. hoppas du har en bra helg

  SvaraRadera
 4. Tycker här är fint... gillar 3 kolumner.
  Trodde dock att jag hamnat fel, när jag såg mormor i pannband. Samma mormor i pannband fanns ju bland mina länkar. Förstod dock misstaget när jag insåg att du ju skrivit även på restgarnsblues. Trevligt att hittat hit iaf, nu tar jag mej en titt i arkivet.

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt med tre kolumner. Skulle gärna vilja göra det, men jag är glad att jag kan länka hit och dit.
  Jätte fin=o)

  SvaraRadera
 6. Tycker det blev fint! Härligt och mer personligt :) Har också funderat på det där med tre kolumner, speciellt eftersom det är helt tomt på min bloggs högersida och det ser så tråkigt ut. Letar ny design, men tycks aldrig bli nöjd :P

  SvaraRadera
 7. Jag gillar verkligen den här designen! Men så älskar jag lila också, som kanske märks på min blogg =)
  Tycker du har lyckats bra!
  Kram

  SvaraRadera