9 jan. 2010

Sömnlösa nätter = virkning

Inatt blev det inte en enda sekunds sömn för min del, börjar bli riktigt drygt att inte kunna sova. Fick i alla fall tre timmar ungefär mitt på dagen, fast känner mig riktigt seg i huvet nu. Fördelen med att inte kunna sova är att jag gärna sätter mig och virkar då, inatt blev jag klar med MouseWarmer nr 2 och fick dit brodyren på de senaste torgvantarna. Har dessutom påbörjat mitt bidrag till januari månads ami-tävling på amigurumi iFokus! Satt och letade bilder till inspiration halva natten ;)


MouseWarmer nr 2 är klar nu! Lillebror till personen som fick nr 1 i julklapp ville ha en också och visst ska han få det :) Hoppas att han blir nöjd!


De färgglada peace-vantarna blev klara inatt och jag tycker de blev riktigt härliga. De värmer nog gott om frusna tassar framöver :D


En liten tjuvtitt på mitt bidrag i denna månads ami-tävling. Första delen är klar och här kan ni även se de andra färgerna som skall användas. Vill inte avslöja för mycket ännu men kan berätta att jag för en gång skull sitter med anteckningsblocket bredvid när jag virkar. Så kanske jag slänger ihop mönstret till er efter tävlingen är avslutad :)

6 kommentarer:

 1. Det är ju skönt att det åtminstone är en fördel med att inte kunna sova, att virka.

  SvaraRadera
 2. Jobbigt att inte kunna sova!
  Men jag kan iallafall joina dig fast inte av samma anledning då, de nyanlända hundvalparna har väckt mig minst 7 ggr inatt. Känns nästan ingen ide att gå och lägga sig, lika bra att sitta uppe och virka :)

  Men hoppas du får lite vila snart iallafall!
  Kramar/Ida

  SvaraRadera
 3. Jag vet hur det är att inte kunna sova även om jag sover fler timmar än du gör vännen. Jag tänker mycket på dig ska du veta och nu när det trista hänt med skolan kanske vi kan känna att tiden finns till en virkdag på lördag??

  Dottern kommer att älska torgvantarna, det vet jag. De är helt underbara

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Hoppas det är bättre nu! Tänkt bara höra om Eiki har kommit fram än? Kram

  SvaraRadera
 5. Va bra att dom är framme! Tillbehören köper jag på Panduro, finns massa gulligt där :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du ändå kan få lite sömn om du tar dig en liten vilopaus på dagen. Jag brukar faktiskt oftast sitta med ett anteckningsblock bredvid när jag virkar av någon anledning och skriver ner det jag gör. Vill väldigt gärna komma på egna mönster så jag tror att det här är början på något nytt ;) Gillar verkligen din MouseWarmer och funderar på att göra en till min man.

  sv; När min man läste det jag skrev så fattade han mycket mer vad jag menade och speciellt efter min lilla hämnd ;) Hade även pratat med han på kvällen om hur jag kände det men just då verkade han förståelig men sen på morgonen gjorde han samma sak igen. Vilket gjorde mig förbannad. Han vet också om att bloggen är väldigt bra för mig att få ut mina känslor även om det kan riktas hårt mot vissa personer (ändå försöker man såklart hålla inne sina känslor för att inte såra någon). Självklart ska det även vara en anonym person som ska komma och påpeka att det är dålig stil att göra si och så mot sin man. Jag vågar åtminstone stå för vad jag tycker, vilket inte den personen gjorde ;)

  Ha en underbar tisdag! Kramar

  SvaraRadera