5 jan. 2010

Det har varit lite tufft...

... den senaste tiden. Vill egentligen inte gnälla om hur jag mår i denna bloggen för detta ska vara mitt ställe där jag inte är sjuk, men jag känner att jag måste förklara varför jag inte varit så aktiv den senaste tiden (vill ni veta mer så kolla in min fibroblogg, kommer att uppdatera den också under kvällen). Har inte mått så bra och inte orkat virka särskilt mycket eller skriva här på bloggen, men fick gjort lite i mellandagarna i alla fall som jag tänkte visa nu!
Mammas innetossor har äntligen blivit klara! Hon fick dem på nyårsafton och hon blev jätteglad. Hoppas de kan värma hennes kalla tassar :)Sista delen till min vän Cattis är klar också. Bestämde mig för en dinosaurie, vilken fyraåring skulle inte bli glad för den?

8 kommentarer:

 1. Helt underbar figur vännen. Oh, vad du har varit saknad. Jag har tänkt så mycket på dig.
  kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Så fina saker! Hoppas du mår bättre! Du verkar vara lite av en kattmänniska, har du sett det här? Tragiskt. http://www.katthemmetkompis.se/katthemsbranden_lista.shtml

  SvaraRadera
 3. Mycket fina saker du gjort! Hoppas du får bättre nu.

  SvaraRadera
 4. Har saknat dig! Hoppas att du mår lite bättre nu, vännen!
  Gullig dinosarie =)
  Kramar/Rita

  SvaraRadera
 5. Jättesöt dinusaurie. Tråkigt att du inte har mått så bra.

  SvaraRadera
 6. Du har ju hunnit med mycket ändå.

  SvaraRadera
 7. Men ååå vad söt! Hoppas du mår bättre nu! Eiki åkte med posten igår så han dyker nog upp i morgon eller på fre, skriv gärna en rad hos mej när då fått honom så jag vet att han har kommit fram välbehållen =)

  SvaraRadera
 8. Jepp du har varit saknad ,men vet hur det e att inte må bra o vara i form..nåt som kan pigga upp e kanske att vara med i Ulliga gulligas virkalong??!!Jättegulligdinosaurie!!!kram kram=)

  SvaraRadera