24 maj 2011

Nytt mönster: baby snuttefilt!Det har varit många gratismönster på bloggen nu så är väl på tiden för ett som är till salu också? Denna gång handlar det om snuttefiltar till bebisar.

Som vanligt är mönstret väldetaljerat och med flera bilder för att göra det så tydligt som möjligt. Finns en hel del nya maskor med i mönstret som är förklarade också.

Filtarna har jag virkat i garnet Tilda från Svarta Fåret och med virknål 3,5 mm. De blir då ca 30*30 cm stora. Filtarna går såklart att använda med eller huvud på och huvuden kan man göra hur man vill.

Mönstret kommer ut till försäljning här på bloggen samt även på tradera (under namnet zandis), ebay samt ravelry.

Priset är 35:- och då ingår givetvis mönster för alla 3 varianter. Skicka ett mail vid intresse så mailar jag tillbaka kontouppgifter till dig. Mönstret skickas via email i PDF-format inom 48 timmar efter att betalning mottagits.

Hoppas ni gillar min nya design!


post signature

5 kommentarer:

 1. Kul ide!Grodan var jättefin!/Annika

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga! Too bad att ingen i närheten har bäbis :/ Kanske borde virka en till mig själv, för de nätter i sommar då sambon är borta på festival ;)

  SvaraRadera
 3. Är det försent att köpa detta mönster? Är gravid och skulle jättegärna vilja ha mönster på snuttefiltar plus att det med nya maskor lät intressant. = ) Kan ju va kul att lära sig nya maskor och inte bara köra på fasta maskor hela tiden.

  Svara gärna i min blogg!

  SvaraRadera
 4. Är det någon som vet hur man ska gå tillväga när man syr en sådan snuttefilt istället för att virka??
  Skulle verkligen vilja fåtag på en mönsterbeskrivning till det...

  SvaraRadera