13 maj 2011

Mina hjärtekatter


Projektet med hjärtekatter har dragit igenom vårt land som en tornado och trots att insamlingen inte pågått så länge har första målet på 100 katter redan uppnåtts! Hur fantastiskt är inte det? Vi virkare har tagit till oss budskapet och kommit tillsammans för att göra något speciellt och fint för dessa barn som genomgår sitt livs utmaning!

Är stolt över att få presentera mina små vänner som ett bidrag till att glädja och stötta. Bad min älskade sambo om råd på namn till dessa små krabater och efter lite grunnande beslutade han att de ska heta Lisa (lila) och Urban (blå) :D

De ska få bo kvar här hemma tills efter helgen och därefter bege sig iväg mot sina nya hem!



Vill även visa veckans garnskörd, är det inte bara helt underbart!? Jag tror jag har världens vackraste bokhylla just nu :P Det är såklart garnet Tilda i alla dess underbara färger!

Tydligen har jag varit väldigt snäll för jultomten beslutade sig för att sända mig lite extra klappar ;) Snart är mitt mål uppnått, att kunna bada i garn så som Joakim von Anka i sina pengar, tjohoo!


Två nya gratismönster är på gång till lilla samlingen på bloggen, ett till baby (givetvis) men även ett till stora barn ;) Håll utkik!


post signature

11 kommentarer:

 1. Vilka fina kissekatter :)
  Vad mycket fint garn du har :)

  SvaraRadera
 2. Garn, garn, garn!!!!! VILL ha!!! Nej vaddå, jag är inte garnberoende! Hur kan du tro det?

  Jag skulle aldrig kunna förvara mina nystan i en bokylla så där (Smulan skulle stjäla allihop och försöka äta upp dom. LOL) Men förmodligen har jag ett liknande antal Tilda nystan.

  Dina Hjärtekissar blev jättefina! Jag gillar deras hjärtan!

  SvaraRadera
 3. hej, nu e jag tillbaka igen. hoppas du gillar min nya blogg, amisarna kommer få en plats där oxå. hoppas allt e fint med dej. kram

  SvaraRadera
 4. Så söta de är! O jag gillar verkligen namnen :-) Mmmm...garn! Mumma!

  SvaraRadera
 5. Söta katter, du är så duktig.
  Blir avundsjuk på din garnsamling, skulle också vilja ha en sån, men ekonomin tillåter inte köp av mer garn än vad som behövs för stunden och knappt det ibland. Väntar på dina nya mönster, tack för att du delar med dig.

  SvaraRadera
 6. Kjempesöte katter - man blir jo helt kär :-)

  SvaraRadera
 7. Jättesöta katter! Jag har påbörjat min första. Den blir orange :) Dock hade jag lite problem med att få nosen fin i änden där jag minskar. Hur gjorde du? Virkar du så att du har avigsidan eller rätsidan utåt?

  SvaraRadera
 8. Hej Maria! Jag hade också problem med nosen i den änden där man minskar, ifall du klickar på min bild så den blir större så kan man se vilken sida det är. Jag försökte virka så hårt som möjligt där samt sy ett par stygn i slutet för att "snygga till". Jag har rätsidan utåt för den gillar jag personligen bäst men det är ju en smaksak. Designern själv av mönstret vet jag använder avigsidan ut. Välj själv den sida du gillar bäst! Hoppas du fick svar på dina frågor :)

  SvaraRadera
 9. Supergulliga Hjärtekatter du fått till.
  men du är ju en riktig mästare när det gäller virkning .
  Hade med lite problem med nosen ,,men trolla till lite så det blev hyfsat -
  Börjar snart på nästa hjärtekatt
  Åååhhh... vilken bokhylla .man blir ju bara rent salig när man ser så mycke garn..
  Ha det bäst ...

  SvaraRadera
 10. Jättesöta! :)
  Och vilka fina hjärtan de fått!

  SvaraRadera
 11. Tack för dina svar :)
  Jag har provat med båda sidorna o kom fram till att jag tyckte det var enklare med avigsidan utåt, förutom när man ska minska,

  SvaraRadera