8 feb. 2011

Virknålen glöder!

Både jag och sambon har råkat ut för något magvirus, så vi är höga på feber och turas om att sitta på toaletten...

Fördelen med detta är dock att jag inte orkar göra något annat än att virka så jag får massor gjort ;) Finns alltid något positivt med allting, haha!
Moster har beställt en ny mössa i svart och torgvantarna är faktiskt till mig själv! Mönstret till mössan hittar ni på sidan "Gratis mönster", mönstret till vantarna är ett gratismönster från Coats & Clark. Man måste dock registrera sin email hos dem för att få tillgång till deras mönster men det går snabbt och kostar ingenting, så väl värt det för där finns många fina mönster!

Mönstret på islandshäst gjorde jag för att min moster ville ha en virkad islänning, hon är nämligen tokig i dessa ståtliga djur och det förstår jag verkligen. Islandshästar är helt klart något speciellt och även om jag inte är hästtokig som moster så delar jag hennes beundran för de vackra djuren. Ni som nångång får chansen att rida en islänning vet antagligen precis vad jag menar!

Därför var mailet från Maggan extra roligt. Hennes dotter har köpt en Islandshäst och hon ville därför även virka en islandshäst åt henne. Jag bad henne maila bilder när hon var klar och gissa om jag blev glad när jag fick se resultatet! Hon gjorde manen tvåfärgad för att likna den riktiga hästen mer och det blev ju riktigt häftigt. Nedan kan ni se den vackra Tvistur i två versioner!

Jag blir så otroligt glad när jag får feedback från er som använder mina mönster och jag älskar att se hur resultatet blev! Så snälla maila maila maila och berätta, all kritik tas tacksamt emot så att jag kan utveckla mitt sätt att skriva mönster. Jag visar även gärna upp era verk här på bloggen om jag får det.
Jag har givetvis tillstånd från Maggan att visa upp bilderna här på bloggen!2 kommentarer:

 1. Kjempefint! Likte veldig godt torgvantarna. Men hesten...Ohhhhh den skulle min dotter "dö" för. Helt underbar - Hälsa henne det/kram

  SvaraRadera
 2. Ja, du vann ju för inte länge sen om jag inte minns fel ;-)Och som sagt det kommer fler tävlingar framigenom antingen på bloggen eller på facebook.
  Vilken bedårande häst =) För att inte tala om påskhararna, de älskar jag.....Du är helt suverän!
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera