5 feb. 2011

Nytt mönster: Påskharar med äggkorg!


Påsken närmar sig och vad passar inte bättre än harar och ägg!? Mönstret är väldetaljerat och lätt att följa med flertalet bilder. Alla delarna på bilden finns beskrivna i mönstret.

Jag har virkat med Svarta Fårets Tilda och virknål 3mm, i mitt fall mäter hararna ca 25 cm. Man bör kunna baserna i virkning för att kunna följa mönstret utan problem.

Hoppas att ni tycker om mina nya små vänner, för er som bor i närheten av Hörby så kan ni se dem på riktigt hos Lotta på Torgstenen. Där finns för övrigt ett tiotal fler av mina amigurumis uppställda :D

Vill ni köpa mönstret så kostar det 40:- och då skickar ni ett mail till mig med en liten beställning. Min mail finns uppe till vänster på bloggen.


12 kommentarer:

 1. Så fina, och harar, de var påsken för mig när jag var liten! Grattis till jätte fina skapelser!

  SvaraRadera
 2. Heej! Ville bara säga att jag har gjort en egen orkidé nu :-) Du får kolla in den hos mig!

  SvaraRadera
 3. Så fint!!!
  Man får vårkänslor!

  SvaraRadera
 4. Söta! Man får väl börja fundera på påskvirkningar nu om det ska bli klart...

  SvaraRadera
 5. Hej igen. Ville bara säga att länken jag gjorde till dig i orkidé-inlägget hade fallit bort, men den är nu där igen. Så du vet! Kul du gillade min version också :-)

  SvaraRadera
 6. Så fina och välgjorda saker! Extre plus för att kaninerna inte var gula, de här kan vara framme året runt! Äggens mer färgglada skala kompletterar perfekt och långt bak i mitt minne dök glassen Tre-smak upp...

  SvaraRadera
 7. Vad duktig du är..jättefina..

  SvaraRadera