21 dec. 2010

Stor GLÄDJE och lite elände

Vaknade i söndags med en hals som var totalt igensvullen! Har så ont så jag vill helst inte andas eller svälja samt hög feber :( Hoppas verkligen att jag mår bra igen till julafton...

Men mitt i allt detta onda och *tycka synd om mig själv* så har det droppat ner lite härliga presenter!
Förra veckan kom en julklapp från självaste tomten i England! Kunde ju inte bärga mig till julafton såklart så var tvungen att öppna och fram tittade världens sötaste nalle :) Inte nog med det så hade nallen med sig lite fler presenter, är så glad så! Tusen tack.Igår kom ett paket från Ritaz Design med posten, jag hade turen att vinna i hennes facebook-tävling och vinsten var detta vackra halsband med söta lilla tomtenissen! Jag vet ju vad jag ska ha på mig hela julen :D

Det är ändå inte allt! Igår fick jag veta att jag vunnit en tävling till, nämligen den hos Stjernfall där man kunde vinna presentkort på canvastavlor hos SUMOpix. Skickade en beställning direkt, ska bli roligt att se resultatet när det kommer :D Använde bilden i mitt förra inlägg på gulliga Zeldor!Vill även berätta att underbara TeFrossa har en ny utlottning och det delas ut 3 vinster denna gång! Givetvis är jag med och hoppas på tur. Tävlingen avslutas den 2 januari. Mailade faktiskt TeFrossa igår för att haspen på min tesil har varit knepig sen jag fick hem den och fantastiska Lena mailade raskt tillbaka att jag skulle få en ny inom kort!! Yay vad glad jag blev då!

Det blir inte mycket virkat när jag mår såhär men de korta stunder som jag orkar så jobbar jag med att testvirka ett mönster åt en duktig tjej, vet inte hur mycket jag får avslöja i nuläget så mer än så får ni inte veta ännu ;)6 kommentarer:

 1. Vad kul att du beställt, skulle vara kul att se hur den blir sen! Bilden du valde var iaf väldigt fin :)

  SvaraRadera
 2. Halsfluss? Krya på dig, och grattis till alla vinsterna!

  SvaraRadera
 3. F`Grattis till så fina saker du fått! Hoppas du blir kry snart!
  ;)

  SvaraRadera
 4. Grattis till fina vinster! Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Jag har fått rådet av läkare att ta en ipren för att kunna svälja och äta, så om du kan äta ipren är det ett tips från mig (som har ofta och mycket ont i halsen)
  Gillar din blogg, härliga alster som du gör!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Oj, stackare. Hoppas du kryar på dig snart så du blir pigg till julafton =)
  Önskar dig en riktigt GOD JUL!
  Kramar

  SvaraRadera