30 nov. 2010

Nya juliga mönster!

Det är en underbar känsla när ett nytt mönster har tagit form och man ser sin idé komma till liv! Nu är det dags att presentera två nya mönster från Pysselkiisen, ifall ni har kollat på tradera så har ni redan sett dem där ;)Julpingvinerna virkades som en del av julbytet på amigurumi iFokus, därav att jag inte visat dem här innan. Nu borde dock paketet kommit fram eftersom jag postade det förra veckan. Pingu och Pengu heter dessa små vänner och de mäter ca 16 cm när de är klara med virknål 3mm och garnet Tilda. Mönstret kostar 30:- och beställningar görs till min mail som vanligt och den hittar ni i kolumnen till vänster.Syrran firar sin första jul i sin egen lilla lya och hon nämnde att hon inte hade så mycket pynt att hänga i granen. Storasyster till räddning! Ett litet gäng julgranspynt virkades och såklart passade jag på att skriva ner mönstret också ifall fler vill pynta granen med virkat julpynt! Mönstret kostar 25:-

Vid köp av mönster från mig under december månad så får du köpa julpyntsmönstret för ENDAST 10:-

Nu är det dags att fixa med lite skolarbete innan jag kan börja virka vidare på PlanetJunes Xmas-CAL! (se tidigare inlägg) Hade nästan glömt bort hur snabbt det går att virka när man inte behöver skriva ner allt man gör under tiden :)


9 kommentarer:

 1. Så söta pingviner! Du är så duktig och fantasifull!

  SvaraRadera
 2. Så söta pingviner :)

  Måste fråga; tar det lång tid att virka en geisha figur enligt dig?

  SvaraRadera
 3. sv Saannis: nej, går rätt snabbt. Det är monteringen som tar lite tid på dem :)

  SvaraRadera
 4. Jätte söta blev dina pingusar och vad fint du gjorde åt systern. Hon kan inte gjort annat än blivit stormglad? Det skulle jag blivit.
  Hoppas din smärthanteringkurs går bra.

  SvaraRadera
 5. Jätte fina pingviner verkligen! Men de ser lite svåra ut att göra, ska fundera lite, kanske hör jag av mig igen och köper mönstret ändå :)

  Kram Sari

  SvaraRadera
 6. längtar tills jag får hänga upp dem i granen!! dem är jättefina. tack syster

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Vilka söta pingviner. Du gör jättefina saker som vanligt! Kul att du vill vara med i min tävling!

  ÅSa

  SvaraRadera
 8. Vilka sötnosar!!! :) Hoppas du får en skön torsdag!!! Kram

  SvaraRadera