29 nov. 2010

Frukost på sängen!

Klockan ringde vid sju i morse och när jag tänder lampan står sambon där med en frukostbricka till mig! Underbara fattiga riddare hade han fixat samt kaffe och en energidricka, allt för att jag skulle få en bra start på dagen. Hur underbart är inte det?

Jag började nämligen min smärthanteringskurs idag och jag har varit lite nervös och orolig inför det, därav den fantastiska frukosten :) Jag har världens bästa sambo!!På virkfronten händer det mycket nu men inget jag kan visa förrän efter jul ;) Men har anmält mig till en jul-CAL hos PlanetJune, vilket ska bli riktigt roligt! Klicka på bilden ovan för att läsa mer om hur den fungerar. Kommer såklart visa vad jag virkat här sen :)Sen är det dags att tävla lite igen! Nån gång borde ju jag vinna, logiskt sett i alla fall ;) Denna gång är det hantverksmarknaden som fixar tävlingen men vinsten kommer från en favoritblogg, nämligen Love & Be Proud och man kan få välja ett härligt armband! Klicka på bilden för att komma till hantverksmarknadens blogg och tävlingen! Avslutas den 1 december.

Det finns ju dessutom fortfarande gott om tid att vara med i Love & Be Prouds egen tävling som avslutas den 17 december där man kan vinna smycken för 300 kronor!"Jag tävlar hos Love & be Proud- om valfria smycken!
Tävla du också!! "
4 kommentarer:

 1. Hur funkar det med smärthantering ,väldigt nyfiken på det ,du får gärna berätta..vilken lyx med frukost på sängen ,här är det bara om man fyller år o det är inte alla ggr man får det ändå..hehe kram =)

  SvaraRadera
 2. Det kommer att komma uppdateringar om hur det går med smärthanteringskursen på min fibroblogg, så håll utkik där :)

  SvaraRadera
 3. alltid kul med lite tävlingar :) var längesen jag var med i nån nu men ska försöka bli med i några snart, kul om man vinner nåt :)

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Fint av dig att skriva och länka till hantverksmarknaden.com.
  Du virkar ju en hel massa kuliga figurer. Kanske är du sugen på att sälja dem hos oss? Det vore att höra av dig!

  Varma hälsningar/ Hanna

  SvaraRadera