15 feb. 2010

Amigurumi-byte från Janna!Amigurumi iFokus anordnade nyligen ett byte, denna gång var det inte jag som drog i trådarna så jag bestämde mig för att vara med själv :) Idag kom ett paket med posten från Janna, och inget dåligt paket heller! Förutom en mycket välgjord sjöjungfru fick jag även choklad och en hel påse med ögon och nosar till framtida projekt!! Blev såklart helt överlycklig för denna fina överraskning och sänder tusen kramar till snälla Janna!

Hur lämpligt är det inte att hon snabbt som ögat fått flytta in i mitt och sambons amigurumi-akvarie :D För er som inte sett mina tidigare inlägg om akvariet kan ni titta här!

Kika gärna in på hennes blogg, hon gör helt underbara amigurumisar och det var hennes gulliga jetset-hund som fick min röst i ami-tävlingen förra månaden.

1 kommentar:

  1. Ah var det mamman lr dottern du fick av sjöjungfrusläkten,verkligen fina o vad skoj att det e så passande hemma hos dej.fast det visste hon nog när hon skickade henne till dej ,att där skulle hon trivas..hehe kram på dej =)

    SvaraRadera