11 nov. 2009

Paket från Fru Pärla


Paketet med min vinst från Fru Pärla damp ner i lådan idag! Givetvis måste jag visa vad jag valde ut för något :D Så efter en del bråk med katterna lyckades jag ta ett foto på allt jag fick! Dessutom var sakerna packade i den söta organza-påse som syns längst ner till höger i bilden. Nu blir det till att pyssla med lite halsband och pärlor framöver. Är så nöjd och glad :) Tusen tack återigen till alla som röstade på mig, det betyder oerhört mycket att få uppskattning för det man gör!

Just nu håller jag på med ett nytt projekt som jag tyvärr inte kan avslöja ännu eftersom jag har världens mest nyfikna mor... >.< men jag virkar få fullt i alla fall :) Håller dessutom på med ett nytt bidrag till nästa månads tävling där man kan vinna handmålade ögon från duktiga Illka. Tänk om man skulle ha en sådan tur att man vinner två tävlingar på raken? Nej, så vågar jag inte ens tänka.. den roligaste biten är ju ändå att få en utmaning att virka och få vara lite kreativ. Att vinna är ju "bara" en stor klick grädde på moset hihi.

Dags att återgå till virkandet!

4 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Vad fina saker du valde, ska bli kul att se vad du gör av dem!

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina saker du valde :) Ska bli intressant att se ditt bidrag till månadens tävling! Själv är jag halvvägs nu med amigurumi-bytet. Ska bara funderar ut lite hur jag ska virka ögonen så att de blir ovala. Grattis än en gång! Kramar

  SvaraRadera
 3. Fin vinst du fick.Min värk är fibromyalgi, har haft det i 15 år nu.När man har så roliga saker, som att virka eller annat pyssel,så glömmer man ibland av kroppen och då blir det för mycket ibland.Får ta det lugnt några dagar och ladda om.

  SvaraRadera
 4. Javisst är det en trist sjukdom,ena dagen ont där och nästa någon annanstans.Men vi försöker tappert att få vardagen att funka.Tråkigt för dej att få det i så unga år.Har precis köpt virknålar som ergonomiska,jättebra för händerna.

  SvaraRadera