29 nov. 2009

Ljus och första advent
Äntligen har jag orkat få upp det första julpyntet! Julljusen är på plats och imorgon tänkte ta itu med tomtesamlingen :) Lite första advents-firande har det blivit också! Jag och sambon tände ljusen på bordet och satte oss i soffan med härligt rykande te, givetvis släckte vi ner så att det blev riktigt mysigt! Katterna var inte lika imponerade av vårt mys, Vera tittade skeptiskt mot ljusen och verkade inte riktigt förstå poängen med dem :P Tiger låg helt ovetande och sov i sovrummet trots ihärdiga lockrop från mig!! Till slut hoppade dock Vera upp i mitt knä och myste hon med :D

Det har hänt lite grand på bloggens högerkant de senaste dagarna. Två nya bloggar har skapats! Den första är tänkt att handla om hur jag hanterar och upplever min sjukdom fibromyalgi med allt vad det kan innebära, den andra är en ren tävlingsblogg. Dock kommer tävlingar som har med virkning och annat pyssel att göra fortfarande finnas kvar här på denna bloggen, men gå in o kika efter tävlingar om ni är sugna på att vinna annat :)

Har påbörjat mitt första stickade projekt också, har visserligen stickad innan men det är så länge sen att jag knappt minns hur man gör. Tog mig en bra stund innan jag lyckades komma ihårg hur man la upp maskor haha. Det blir en enkel rätstickad sjal till att börja med innan jag ger mig ut på djupare vatten. Bilder på den kommer så småningom. Har även virkat ihop torgvantarna till vinnaren av min tävling. De blev verkligen söta och jag hoppas hon blir nöjd med dem! Tanken är att hinna lägga dem på lådan imorgon så att jag kan visa bilder på dem här senare i veckan. Överraskningen till de andra två från tävlingen är också nästan klar och kanske kan även de skickas imorgon eller på tisdag.

Har ett nytt mönster på ingång också, det finns nästan klart i huvet så ska bara få tummarna loss och få ner det på papper så att jag kan skicka iväg för testvirkning sen. Hoppas kunna få detta klart under veckan. Sen har jag fått beställning på något jag aldrig gjort tidigare och blir resultatet bra så blir det ett mönster av det också. Mer än så vågar jag tyvärr inte berätta då jag inte vet riktigt när jag ska hinna få allting klart, så håll utkik på bloggen för uppdateringar om detta!

Nu återgår jag till stickningen och önskar er alla en riktigt härlig första advent!

2 kommentarer:

  1. Såg verkligen mysig ut syrran. Bra att du fixat det, man behöver rå om sig själv så man orkar med alla krav som finns och måste göras.

    Själv fick jag träffa F idag igen, efter hans fyra dagar på DH. Det var mysigt i säg, även om han mest sov när jag var hos honom :P Hoppas få lite mer tid med honom imorgon.

    Trevlig advent.

    SvaraRadera
  2. Om du vill vinna en egen liten Amis kan du vara med och tävla i min julkalender som börjar idag!

    SvaraRadera