8 nov. 2009

Jag vann!


Jag vann 150:- i presentkort hos Fru Pärla med mitt bidrag "sjuksköterskan" som självporträtt. Helt otroligt att jag vann omröstningen med så många fina bidrag! Hela 28% av rösterna tog jag hem :D Är så glad att jag studsar på stolen!

Att bara vinna äran är ju stort i sig men nu vann jag som sagt även presentkort hos Fru Pärla! Så flera timmar har idag gått till att bläddra igenom det enorma utbud hon har :) Till slut bestämde jag mig och har nu skickat iväg en beställning. Det blev en hel del för pengarna både julklapp till sambon och en del roligt till mig med hihi. Nu längtar jag tills paketet kommer :) Gå gärna in på Fru Pärlas sida och titta (klicka bara på bilden) jag lovar att ni lätt spenderar ett par timmar där haha!

5 kommentarer:

 1. Grattis grattis grattis. är inte förvånad för den var sååååfin.Har en liten present till dig från stora staden. Kommer nog inte med den förrän nästa vecka dock, men bara så du vet...

  kramkram

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till vinsten! Men din sjuksköterska var ju så söt, så det var väl inte så konstigt att du vann =) Måste kännas jättekul.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten. det var ju helt klart din.
  kram mamma

  SvaraRadera
 4. Gå in på virkbloggen så får du se vad jag köpt åt dig. kramkram

  SvaraRadera
 5. Tack snälla för alla underbara kommentarer, ni är helt fantastiska :) Blir så glad!

  SvaraRadera