30 okt. 2009

Virkdag med Cattis!

Igår var det virkdag igen med underbara Cattis! Trots att jag längtat som en galning efter detta så var humöret långt ifrån på topp när jag vaknade på morgonen. Kände inte alls för att vara social och var på vippen att ställa in. Är så glad att jag inte gjorde det! För trots att jag kände mig nere så vände det snabbt nät Cattis kom. Vi hade hur trevligt som helst, pratade massor, drack litervis med te och virkade :) Dessutom serverade sambon en underbar kyckling/bacon-sallad till lunch, han hade planerat hela veckan för denna sallad. Det blev en utmaning för honom att hitta på något kreativt och gott med den restriktiva kost som Cattis följer (inga kolhydrater, socker eller vetemjöl). På sambons matblogg kan ni läsa exakt hur han gick tillväga för att fixa salladen!
Återigen ett stort tack till dig Cattis för att du kom och förgyllde min dag! Behövde det verkligen :)

Trots allt tedrickande, snackandet och lunchen så hann jag virka lite också :) Blev söta Poo och Pee. Kunde inte låta bli dem när jag hittade mönstret på Amigurumi i Fokus! Passar min humor perfekt :) Tog foto på dem igår men batteriet i kameran tog just slut så får posta bilderna senare!

1 kommentar:

  1. Tack själv. Mitt humör vände med ganska snabbt hos er.... men du kommer inte att märka att jag är i London, vi håller ju skrivkontakt i alla fall.

    kramkram

    SvaraRadera