31 okt. 2009

Poo & Pee och sjal nr 2!

Kameran är laddad med nya batterier och därmed kan bloggen uppdateras igen :D

Tyckte lilla Poo & Pee blev grymt söta :) Är väldigt nöjd med resultatet och eftersom de gick så kvickt och lätt att virka så blir det förmodligen fler av dem framöver! Som jag skrev i förra inlägget så hittade jag mönstret på Amigurumi i Fokus och blev störtförälskad i dem på en gång. Vem vill inte ha egna Poo:s och Pee:s på toaletten? Eller är det bara jag som älskar humorn med dem?


Har haft detta gigantiska nystan liggandes länge nu. Påbörjat en del med det men upptäckt att det inte blivit så bra och sen fått riva upp igen. Problemet med garnet är att det är så krulligt och det bli i stort sett omöjligt att räkna maskor efterhand som man virkar. Därför har jag nu påbörjat en sjal med detta garn. Jag slipper räkna eftersom mönstret är så lätt och garnet gör sjalen riktigt tjock och härlig! Färgerna är ju helt underbara också så jag har redan förälskat mig i min nya sjal :) Nu ska den bara bli ordentligt stor så den värmer riktigt bra nu när kylan drar in! Blir perfekt att sitta och virka invirad den sen :)

5 kommentarer:

 1. åh så söta kiss och bajs!!! min dotter älskar dom och såg direkt vilka du hade gjort:-)

  SvaraRadera
 2. Ååååå vad underbara!! Jättefinblogg du har! Jag är oxå sjuksköterska, blev klar i januari 09. Du kommer få ett superroligt jobb! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att se ögonen på de fina figurerna. Sjalen ser jättefin ut. Jag har virkat 3 småkysklingar och en mamma+ en luva. Hur mycket ska det bli när detta är efter en dag här? Men nu har vi el till datorn så kanske det inte blir så mycket virkat.haha

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Hejsan.
  Underbar blogg.
  Sjalen du virkar i detta inlägg är ju helt fantastisk. Jag är jättesugen på att virka en sjal men har inte hittat något bra mönster ännu. Vilket har du använt dig av? Är det ditt eget eller har du hittat det någonstans?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nu har jag beundrat din blogg, efter att hittat hit när jag sökte på ordet "amigurumi"...

  Fantastiskt fina saker du skapar!!!

  Jag funderar själv på att försöka mig på att göra en fantasifigur till min bebis som snart kommer... :)
  Vad rekommenderar man för typ garn?

  Om du känner för det så får du jättegärna svara på min mejl...

  Tack på förhand!
  Mvh Veronica

  SvaraRadera