25 okt. 2009

Fler torgvantar och höstmässa!


Har pysslat ihop fler torgvantar. Tydligen har jag väldigt smala handleder så de jag gjorde först sitter lite hårt på andra som provat dem. Så denna gång gjorde jag dem lite större, det är ju det som är roligt med virkandet att man får prova sig fram och testa olika saker :D De blå här under är eget mönster!


Idag var det höstmässa i Vinslöv! Jag o sambon stuvade in mormor i bilen o begav oss :) Ca 40 utställare hade de i år och mycket kretsade kring hälsa och skönhet. Mormor som är jul-fantast fastnade givetvis gång på gång hos tomtarna... och några stycken av de söta handmålade figurerna fick följa med hem! Själv hittade jag en massage-gele från Aloe Vera, dyr som attan men åh så underbar (sambon har redan hunnit massera min rygg och axlar så nu sitter jag o myser). Sambon fastnade såklart bland kryddarna från Alpnaering och en stor burk vitlökskrydda hamnade i hans handlingspåse! Vi avrundade mässan med fika på cafeterian innan vi åkte hem genom höstrusket igen.

Har en del nya projekt att dra igång nu under hösten. Sambons bästa kompis tyckte haj-mössan var så cool att han såklart vill han en djurmössa han också! Så det ska han ju givetvis få :) En Ap-mössa ska det bli till honom ;) Eget mönster lär det få bli, har inte hittat några apmössmönster ännu >.< Designen har sambon bestämt så "bara" för mig att fixa garn o virka :)

Vill dessutom få ner de idéer jag har på nya mönster. Det ska testvirkas, borstas, virkas om, skrivas ner och fotas och förhoppningsvis blir det till slut härliga mönster som jag kan dela med mig av. Kan behöva testvirkare lite längre fram om någon känner sig manad?

Just nu virkar jag en luftballong, eh ja alltså inte en riktigt men ändå :p Mer får ni veta sen...

5 kommentarer:

 1. Jag anmäler mig gärna som testvirkare! :-) Låter som en rolig uppgift!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tänkte höra med dig om de första pulsvärmarna. Är det något du har designat själv och skrivit mönster till eller vart har du hittat dem?

  En annan rolig sak som jag ändå kan ta upp här är att jag har skickat ett mejl till dig med en rolig överraskning :) Ja du var faktiskt med och deltog i en utlottning som jag hade. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Ang. virkursen så vet jag inget om priset eller antal gånger i nuläget. Men platsen är i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler (i Krstd).
  Jag tror inte att det blir någon kurs förrän efter jul.

  Marie

  SvaraRadera
 4. Har varit testvirkare en gång innan och det är jättekul, så självklart ställer jag upp om så behövs :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan,jag anmäler mej till testvirkare om det behövs, alltid roligt med nya projekt.

  SvaraRadera