21 okt. 2009

Söt liten väska


Har hunnit pilla ihop en liten väska av det garn jag fick från garn o choklad-bytet :) Det var ett tunt virkgarn (8/4) av bomull och trots att jag virkar mycket så har jag inte virkat med virkgarn på åratal, använder oftast stickgarner. Dels för att jag gillar lite tjockare garn och dels för att mina fingrar värker mindre om jag virkar lite större (mina ergonomiska nålar är nämligen 3mm och 4mm)

Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på med det gröna garnet ännu.. Tar tacksamt emot förslag! Har funderat på att göra en sjal kanske men vet inte om garnet räcker, det är också väldigt tunt. Får nog klura lite på det där. Passar på att tacka sambon också för att han ställde upp när garnerna behövde nystas :D Älskar dig gubben!

6 kommentarer:

 1. Så fin den blev. Ett alster till höstmarknader lr?

  SvaraRadera
 2. Den väskan gillar jag verkligen.
  Kan du trolla av garn? =)
  Duktig är du i alla fall.
  Kram Rita

  SvaraRadera
 3. Jättefin väska!

  SvaraRadera
 4. Tack för inlägget på min blogg, du får gärna titta in å skriva nån mer uppmuntrande kommentar, då blir jag så glad! Vilka fina pumpor du har gjort! passar ju jättebra nu till halloween, ska kanske försöka mej på att göra en egen om jag klarar det.

  http://thessansamigurumis.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Jo, det var torsdagen vi bestämt. Jag har en tenta jag måste skriva på lite, men jag gör det på förmiddagen och kommer vid 12.Blir det bra? Hinner du eller ska vi skjuta på det?

  kramkram

  SvaraRadera