11 okt. 2009

3 små grisar - kan grisar simma?

Massor med stress i skolan och massiv sömnbrist och grisarna hamnar på havsbotten för att få en rolig bild >.< Fiskarna stirrade lite konstigt på dem, till och med de visste att grisar inte ska simma i havet!


Nu är de i alla fall äntligen klara, efter tusen trådar som skulle fästas och hundra blommor, blad och prickas som skulle sys fast. Ett tag trodde jag aldrig att det skulle ta slut och att de fick ligga för alltid i delar i min lilla väska! Men nu är dom här, färgglada och fulla av liv :D

De har till och med redan hunnit flytta hemifrån! Hemma hos mormor bor de, grisen i mitten med blommor ska stanna hemma hos henne och de andra två ska flytta vidare till två av mormors vänner. Så nu kan jag bara hoppas att de trivs i sina nya hem och blir väl omhändertagna!

Piggy piggy nöff nöff nöff, nu kan jag återgå till att förbereda inför höstmarknaden. Fortfarande massor att göra och alldeles för lite tid!

Här kommer mönstret till de små sötnosarna: The Funky Pigs – Flora, Dottie and Lionel

7 kommentarer:

 1. Så söta, var har du fått tag i mönstret eller är det egen design.
  Har en dotter som älskar grisar och skulle bli överlycklig för en sådan.
  Mvh Pernilla

  SvaraRadera
 2. Mönstret är inte mitt eget. Har lagt till en länk nu längst ner i inlägget. Klicka på den för att komma till mönstret på grisarna!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack, ska genast kolla där.... nu är eftermiddagen räddad.... visserligen kan man städa , men hur roligt är det !!!!
  Mvh Pernilla

  SvaraRadera
 4. Städa är onödigt, blir ju skitigt igen haha! Vill gärna se dina grisar sen när du är färdig :D Alltid skoj att se andras arbete!

  SvaraRadera
 5. Underbara...sådana skulle man ju gjort till jul med en röd julkappa...en julgris som hjälper tomten helt enkelt.

  SvaraRadera
 6. Hi hi, jättesöta! Vilken inspiration jag fick nu, måste fundera på om jag ska ta o virka ihop nån själv...fast det är så mycket annat som jag också vill göra! Hur ska tiden räcka till? :-)

  SvaraRadera
 7. Otroligt söta. hur hinner du med allt, du går ju i skolan med... eller kanske inte.....

  var rädd om dig.

  kramkramkram

  SvaraRadera