5 sep. 2009

Arbetet fortsätter med akvariet!

Fröken Vera tyckte att husse såg ut att behöva hjälp med byggandet, husse höll inte med. Jag skrattade förtjust åt dramat som åtföljde med en irriterad husse som försöker mäta ut bakstycket till akvariet och en busig kiise som jagade måttstocken!


Havsbotten med vackra stenar och sand! Måste såklart limma fast allting om vi inte vill att vildkatterna drar runt med en massa stenar i hela lägenheten sen hehe.


Såhär fint blev det till slut trots all "hjälp" från katterna. Nu ska det "bara" fyllas på med diverse havsdjur, snäckor och koraller. Får se om jag lyckats virka tillräckligt eller om sambon behöver mer när det väl börjar komma på plats.


Stingrockan Rocko och Delfinen Delf! Fick påpekningar av sambon att jag skrivit fel namn på dessa små sötnosar förra gången jag nämnde dem. Jag ber givetvis om ursäkt för detta digra misstag och presenterar dem igen, denna gång med bild :D


Snäckor och en tjusig anemon till akvariet blev klart igår! Nu börjar det bli en riktigt fin samling :)

3 kommentarer:

  1. Oh, så fint allt blir. Skulle velat vara med när kiissarna hjälpte husse....låg och läste slöjddeltajer katalogen som kvällslektyr igår. Där fanns maaaassssor med garn och roliga saker.... finns det inga bidrag att söka för oss kreativa???

    SvaraRadera
  2. Riktigt fint blir det, spännande att få se hur allt ser ut när det är klart! :-)

    SvaraRadera
  3. Vad fint det blir syster :) Du är så duktig.

    SvaraRadera