24 sep. 2011

Mönster till Marks & Katten


Nu kan jag officiellt meddela att jag nu också designar mönster till Marks & Katten! Det är såklart fantastiskt roligt och spännande. Skulle gärna vilja visa vad jag jobbar på men det får ni inte se förrän det kommer ut i butik, men jag kan avslöja att det rör sig om flera mönster som är klara och att samarbetet fortsätter :D

Jag måste erkänna att jag inte är lika orienterad i M&K:s garner som i Svarta Fårets, så tipsa mig gärna om era favoriter från Marks & Katten som kan läggas till min favoritlista! Vilka garner gillar ni och varför? Vad virkar ni med dessa garner? Kanske kan era tips inspirera mig till nya mönster till M&K!



Vill även tipsa er om en fantastisk välgörenhet som faktiskt kommer från samma lilla hörn av världen som jag, nämligen Kristianstad! Det är Therese som dragit igång detta och hon behöver vår hjälp! Igår var hon här hemma hos mig och fick med sig en stor påse med diverse saker till baby/barn, bilder på vad jag bidrog med finns att se på bloggen: Ge lite tröst
Stället som hon vill hjälpa heter Lillängen, gå gärna in och läs mer om deras arbete! Jag hoppas att Therese fortsätter detta underbara jobb hon startat för jag vill börja virka på en ny omgång med saker till barnen ;)

3 kommentarer:

  1. Då jag både virkar och stickar så har jag även bland M&K´s garner en del favoriter. Linen stickar jag disktrasor av, amisar virkar jag i bl.a sommargarn, viva, flox carolina och bianca. Bianca har jag virkat i sen jag var tonåring. Bra tunt garn som man kan ha till allt.
    Lycka till med dina mönsterprojekt i framtiden=O)

    SvaraRadera
  2. Hej
    De var trevligt och få en pratstund med dig
    Så mkt projekt du har
    Hörs

    SvaraRadera
  3. Är detta din nya head, har jag fattat de rätt
    Eller ni jobbar på ny

    SvaraRadera