27 sep. 2011

Fint paket från bytet!Igår kom ett paket på posten från Lubbsen! Det var från bytet genom amigurumi ifokus, "garn &mjukis-bytet". Garnet är underbart mjukt och härligt, det blir något riktigt fint utav det :D Fick dessutom en söt liten gubbe som nu står i bokhyllan med sina nya vänner! Inte nog med det, det fanns även en liten "gottepåse" med skojiga saker som kommer väl till användning i framtida projekt. Tack så hemskt mycket Lubbsen, jag är mer än nöjd med mitt paket :D

Igår hade jag en "pappersdag" med företaget med bokföring, fakturering och betala räkningarna. Det är verkligen den tråkigaste uppgiften att behöva ta itu med, men det är väl värt det när man sen kan ägna ett par veckor med att virka!

I söndags var det kalas för en av lillkusinerna, lille Viggo fyllde 6 år och är nu "stora pågen"! Stötte på mannen bakom bloggen "kaffehörnan" på kalaset också och det blev naturligtvis en hel del snack om bloggande :) Två veckor kvar tills nästa kalas går av stapeln när Viggos lillebror Nils fyller 1, en hel drös med kalas blir det när man har en så stor släkt som vi har. Är egentligen inte speciellt förtjust i att gå på kalas, men när det är barnen som fyller år känner jag att jag vill försöka ta mig dit ändå. Vill virka något fint till lille Nils men tror tyvärr inte att jag hinner klart med det som jag påbörjat så det får troligtvis bli en julklapp istället. Skulle verkligen vilja hinna virka mer privat men företaget tar så mycket tid och jag vill ju såklart prioritera det som ska virkas där! Allt annat får komma i andra hand, så som beställningar från vänner och bekanta :( Har väldigt svårt för att säga nej när familjen vill beställa något, känns som att jag gör dem besvikna när jag inte kan leverera så snabbt som jag kunnat tidigare. Men men, jag hoppas att de förstår :)

Just nu har jag inget på virknålen dock men ska påbörja ett nytt projekt till svarta fåret så fort jag "knapprat" färdigt detta inlägg. Ska testa två garner som jag aldrig virkat med tidigare så det ska bli roligt :) Man fastnar ju så gärna i invanda rutiner och virkar med samma garner om och om igen, nu när jag har möjligheten att få prova fler garner så måste jag ju naturligtvis ta chansen!

Glöm inte att tipsa om era favoritgarner! Tipsa om garn från både Svarta Fåret och Marks & Katten och berätta varför ni gillar just det garnet och vad ni använder det till!

3 kommentarer:

 1. Å så roligt att du gillade garnet. Var lite nervös för det. Du såg väl stämpeln (1976)? =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du har lyckats skapa en snygg head, bra bilder, innefattar en helhet

  SvaraRadera
 3. Hejsan... det är dags för pysselstafett för dej :-))
  Kika in hos mej så får du pinnen.
  Lycka till!

  SvaraRadera