17 sep. 2011

Hemma igen!


Från ett soligt Alanya på 37 grader till ett 15 grader kallt malmö! En vecka i solen och värmen var precis vad jag behövde för att tackla hösten full av kreativitet och motivation :)

Bilden ovan är vår utsikt från hotellets pool, kan ni tänka er att se detta när man plaskar runt i en svalkande pool medan hotellets personal serverar er drinkar eller varför inte nypressad apelsinjuice? Den enda nackdelen med att bo halvvägs upp på ett berg? "Klättringen" för att ta sig hem igen efter en shoppingtur på stan! Som tur är så hittar man en taxi under varje gatsten och det var riktigt billigt att åka :)

Nätterna var lika varma (nästan) som dagarna med temperaturer upp till 34 grader! För mig som inte rest till solen sen 2001 så var detta en chock och stundtals mycket jobbigt men det var bara att bita ihop och försöka svalka sig så gott som möjligt :D

Kanske blir det fler bilder från Alanya senare när det lite drygt 200 bilderna vi tagit har blivit sorterade! Vill ni se mer av min semester?

Väl hemma igen så har det varit en del att ta igen, ca 200 mail väntade på mig (varav ca 100 behövde någon form av respons, antingen genom att jag behövde läsa eller svara på dem!) samt en stor hög med post och skoluppgifter. Inte förrän idag känner jag mig något så när i "fas" igen och nu är det full rulle igen!

Nu behöver jag er hjälp! Vad vill ni se på bloggen nu under hösten? Vill ni läsa mer om min vardag eller ska jag fortsätta att nästintill bara blogga om pyssel och virkning? Kanske saknar ni någon guide på något ni tycker är svårt? Ge mig tips!

Snart kommer även en ny bloggdesign att visas upp för er, duktiga saannis håller på att jobba med den och jag tror det blir hur bra som helst! Hon har för övrigt en ny blogg för sin kreativa del av sitt liv :) Gå in o kika på den vetja!!

Men nu är det dags att jobba lite! Vi hörs och syns!


post signature

4 kommentarer:

 1. Härligt det låter!
  Kul när du berättar om dig så visst är en blandning bäst, tycker jag då :)
  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Det låter som om ni haft det jättehärligt (fast alldeles för varmt för min smak). Personligen tycker jag nog att en blandad pysselblogg är allra roligast, både att läsa och att skriva, där det finns utrymme för både pyssel, vardag och allt möjligt annat du har lust med.

  SvaraRadera
 3. Vill läsa mera om hur det är att leva med fibromyalgi. Massa pyssel också.

  SvaraRadera
 4. Oj så nyrenoverad och fräscht det var här idag! Man kan riktigt känna lukten av målarfärg fortfarande. Fint blev det också!

  SvaraRadera