2 juni 2011

Tack för alla gratulationer

Fick mycket fint i söndags och igår åkte jag in till stan för att handla för presentkorten och pengarna jag fick. Jag köpte nya plattor till min TENS och därefter gick jag till Kappahl och H&M. Tusen tack till er som gratulerade mig på födelsedagen, både på kalaset och på facebook. Det var mycket uppskattat och jag är nöjd med min dag!


Detta hittade jag på Kappahl: jeans, mysbyxor och tre par linnen
(tack svärföräldrarna för presentkort och farmor för pengar!)På H&M blev det lite hårsnoddar, örhängen, ringar, hårnålar och nagellack.
(Tack mormor, Per och moster med familj för presentkort och pengar)Dagens garnskörd: 10 nystan av alla färgerna i garnet Candy. Förra veckan hämtade jag ut drygt 80 nystan av bland annat Tilda och Elvan, alla nystan fick inte plats i hyllan så de fick läggas bland mina andra garner i lådor. Vill så småningom köpa glasdörrar till mina bokhyllor så att jag kan ha alla mina garner där utan att katterna kommer åt dem.


post signature

5 kommentarer:

 1. Oj vad mycket fint garn du har fyndat :)

  SvaraRadera
 2. Va massa fina grejor du fick fatt i och vilka fina färger på garnerna. Har bestämt vad dom ska vara till? Du frågar om priset och det är en ständig fråga är man ska sälja något. Någon har sagt att man ska ta garnkostnaden x 2 och många tycker man tar för lite betalt. Så egentligen tar jag nog för lite och rik blir man inte med en sådan timpeng, men det är så kul när ens alster blir omtyckta. Hur har du tänkt när du satt pris.

  SvaraRadera
 3. hmm är väldigt nyfiken på vad du ska hitta på med elvan garnet, tittade på det när jag var i garnaffären sist och det måste ju bli en väldigt speciell struktur när man virkar med det.. :)

  SvaraRadera
 4. Tycker du uppdaterar för sällan på bloggen :/

  SvaraRadera
 5. Du kan väl dela med dig lite till mig? ^^

  SvaraRadera