18 juni 2011

Ny logo!


Mitt lilla "företag" börjar växa och jag tyckte det var dags att skaffa en ny logo som var mer personlig och kreativ och som jag kände kunde spegla mitt företag bättre. I vanliga fall brukar Länkmin kreativitet inte stoppa mig när jag ska designa mönster, bloggar eller annonser (gör en del annonser och utskick till HUSSE östra skåne) men av någon anledning så tog det helt stopp i mina försök att få till en logo.

Jag hade en massa idéer men fick inte ihop det till ett resultat som jag kände mig nöjd med så då började jag fundera på "känner jag någon som kan hjälpa mig?". De som känner mig vet att jag inte gärna ber om hjälp och att jag oftast tycker att bästa resultatet får jag om jag får göra det själv. Kanske inte en egenskap som jag är fruktansvärt stolt över men det är dessvärre sant. Så kom jag att tänka på en stark kvinna som inte bara är tvåbarnsmor men även bloggdesigner, oriflame-försäljare och en riktigt kreativ bloggerska. Valet var nu inte längre så svårt och jag slängde iväg ett desperat "hjälp-mig-mail" till Saannis! Hon svarade snabbt att hon var sugen på att hjälpa mig med mitt dilemma och jag hade full förtroende för att hon skulle göra jobbet så mycket bättre än mig! Det gjorde hon naturligtvis också!!

Är så glad över min nya logo och den kommer utan att tveka att få följa med mig och mitt företag så länge jag orkar/vill hålla på med det jag gör. Tusen tack snälla Saannis för hjälpen! Rekommenderar verkligen andra att maila henne och be om offert på olika designeruppdrag.

För er som inte har tillgång till hennes numera låsta blogg så kan man kontakta henne via mail: sanna_carlos(at)hotmail.com (givetvis byter ni ut (at) mot @)


För övrigt så virkar jag så att nålen glöder men eftersom jag inte kan visa något av det jag gör för tillfället så blir det lite tomt här på bloggen. Ska försöka bli bättre på att blogga även när jag inte kan visa färdiga alster :)


post signature

6 kommentarer:

 1. Åh tusen tack för dessa otroligt fina ord. Sitter här helt tårögd :) Du vet att jag alltid ställer upp för dig om du behöver hjälp. Även om andra också vill ha.

  Vill påpeka att bloggen är INTE låst för tillfälligt. :) Men titta gärna in för där finns verkligen allt möjligt att kolla på som bland annat virkning, småbarnsliv, bloggdesign, smink och skönhet!

  SvaraRadera
 2. Riktigt du på något sätt! :)

  SvaraRadera
 3. Superfin loga!!
  Önskar dig en trevlig midsommar!
  Kram

  SvaraRadera