14 mars 2011

Inne i dimman...

De två senaste dagarna har varit tuffa, vaknade med nackspärr i lördags och igår kom migränen :( Känns som om jag går i en dimma. Huvudet hänger inte riktigt med och det blixtrar för ögonen, kan inte riktigt fokusera blicken eller tänka klart men tydligen går det bra att virka i alla fall ;) Har virkat klart nästa amigurumi-design men kommer dock inte att avslöja vad det är förrän mönstret är klart också.


Fick riktigt coolt garn från 4U2 för ganska länge sedan och jag har länge grunnat på vad jag skulle göra av det. Det är så kallat makramégarn men jag skulle såklart virka med det! Till slut bestämde jag mig för att göra en badrumsmatta :) Blev riktigt fint tycker jag. Livar upp det lite i badrummet och mysigare att stå på den när man duschat än på golvmattan!
Sen blev det lite garn över så då fick det bli en liten duk till badrummet också :) Är så nöjd så! Skickar tusen tack till 4U2 för möjligheten att testa detta garn. Mönstret finns här.Mormor blev så glad för sina dukar att hon beställde en till så den har jag också hunnit med att virka. Hon kommer antagligen hit på lite kaffe imorgon förmiddag så hoppas att migränen släppt tills dess :D
post signature

7 kommentarer:

 1. Stackars dig! Inte dåligt att orka virka när huvudet känns så där! =O Mycket snygg matta!

  SvaraRadera
 2. Den blev jättesnygg!! Krya på dej !kram =)

  SvaraRadera
 3. Skoj med en hemvirkad badrumsmatta! :D

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg matta! Hoppas du piggnar till snart!

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att du kan virka iallafall. Snygg badrumsmatta du gjort.
  Jag använder vanligt 8/4 virkgarn till disktrasorna och virknål 3.5. Det sägs att bomull blir 10 ggr starkare när det blir blött.
  Mönstret lägger jag ut senare i veckan, får läsa på hur man lägger mönstret i högerkolumnen.
  Kram från Stina

  SvaraRadera
 6. Men, roligt du fann en annan användning till sist! Krya på dig. Kram

  SvaraRadera
 7. Vet precis vad du pratar om, och lider med dig!Har själv haft migrän i drygt 20 år.

  SvaraRadera