13 mars 2011

Mer garn åt folket!

Åh vad jag älskar att få garn och eftersom det hänt så mycket att blogga om har jag missat att visa den senaste garnskörden :D Två stora paket har det blivit senaste tiden och vem drar inte på smilbanden när paket som dessa dimper ner i lådan?Det första paketet kom från Torgstenen! Älskade Lotta som äger affären är bara helt underbar :D Har ni lyckats att inte läsa om Torgstenen här tidigare och ännu inte besökt butiken så tycker jag att det är på tiden nu! För er som kan besöka butiken på plats i Hörby kan också se mina amigurumis när ni ändå är där.


Paket nummer 2 kom från Garnboden - Smycken & Annat i Söderköping! Förutom 15 nystan Tilda fick jag även ett av deras vackra sandalhalsband, tycker de är så coola :D


Sen tänkte jag ge 3 av er chansen att få bloggsvar till era bloggar. En sådan som jag har här på bloggen till vänster där läsare lätt kan ställa frågor till er. För att vara med och ta en chansen så skriver ni en liten motivering till varför ni vill ha bloggsvar i en kommentar till detta inlägget och nästa söndag (den 20 mars, pappas födelsedag också för övrigt) berättar jag vilka 3 som vunnit! Glöm inte skriva er mailadress så jag kan skicka inbjudan till er om ni vinner.Till slut vill jag visa den piggiga boll som jag gjort till mammas valpar! 12 taggar i 12 olika färger, riktigt rolig liten grej att virka faktiskt och passar ju lika bra till djur som till barn. Har virkat i restgarner av akryl med virknål 3,5mm och stoppat med tygremsor så ingen hund kan få i sig bomull eller vadd ifall den går sönder.


Ni har väl inte missat att ni nu kan följa vad jag har för projekt på gång? På sidan WIP/FO kan ni se både påbörjade samt klara projekt månad för månad!
post signature

7 kommentarer:

 1. Se så fina garn! Torgstenen, det var du som faktiskt introducerade mig till de via din blogg och jag har handlat diverse därifrån några gånger. Jätte fin "skallra", vårligt :)
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 2. Tack för att du röstade på mig.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. Fin piggboll :) Och härliga garner!!

  Jag skulle tycka att det vore trevligt med "bloggsvar" för att själv komma igång och skriva lite fler inlägg. Frågor måste ju besvaras, inte sant? =)

  blesselisa snabela gmail.com

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med så mycket nytt garn.

  SvaraRadera
 5. Mer garn är på väg. Skickade i dag din vinst. Hoppas du blir nöjd. Häls. Amigurumi.ifokus genom Erika

  SvaraRadera
 6. sånna paket gillas att få...myyycket :)

  SvaraRadera
 7. Hej hej, jag skulle jättegärna vilja vara med i utlottningen av bloggsvar. =)

  SvaraRadera