12 jan. 2011

Tjoho, internet är tillbaka!

Helt otroligt vad handikappad jag blev när internet försvann från oss i onsdags förra veckan. Det är inte roligt att plötsligt inte kunna leva sitt liv så som man har vant sig vid. Måndag kväll kom det tillbaka och det tog mig cirka 2,5 timme att svara på alla mail jag fått dessa dagar!Lite grand har jag fått gjort ändå trots deppigheten över att inte ha något nät. Hade en beställning på en ny polisdocka som jag gjorde klart. Alla poliser som pensioneras bör få en sådan tycker jag :DPappa hjälpte mig häromveckan att fixa en ställning så jag kan knyta makraméarmband! Så några stycken sådana har jag knytit ihop. Tanken är att kunna sälja till släkt och vänner eller här genom bloggen. Är du intresserad av att beställa ett armband så maila mig! De kostar från 65:- beroende på längd, antal pärlor osv. Armbanden på bilden kostar allihop 65:-, en del av dem är redan sålda men jag kan göra fler!
Lillasyster inreder sitt sovrum och beställde en ljuslykta till fönstret. Egentligen ville hon ha två men den svarta spoltråden tog slut så det blev bara en. Får höra med svärfar om han kan få tag i mer till mig, så jag kan göra en till. Syster ville även ha ett nytt mobilfodral, så det har jag också hunnit med!


Sist men inte minst så har jag designat ett nytt mönster! Tänker dock hålla det lite hemligt ett tag till tills jag skrivit klart det helt och det är redo att säljas.


Framöver har jag massor av idéer på nya projekt men får se hur mycket jag hinner nu när nya terminen börjar nästa vecka. Ska förutom mina sjuksköterskestudier även läsa två distanskurser denna terminen, nämligen Spädbarnspsykologi 15hp samt vårdhygien 4hp. Ska blir riktigt spännande och intressant!4 kommentarer:

 1. Snygga! Visst håller jag med dig om dockan och Internet!
  ;)

  SvaraRadera
 2. Snygga saker du pysslat med och lycka till med skolan.Sköt om dej

  SvaraRadera
 3. skönt att du är tbx i det verkliga livet ;)

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Jättefina figurer du designat.

  SvaraRadera