27 sep. 2009

Jag har fått en award!


Fantastiskt duktiga Ida från bloggen Ida´s Kreativa har tilldelat mig en award! Känns otroligt hedrande och roligt :D I awarden ingår att berätta 10 saker om sig själv och jag tänkte dela med mig av saker som ni annars inte skulle veta om mig (kanske inte heller ville veta? >.<)

* Jag har alltid oerhört höga krav på mig själv, oavsett vad jag ska göra. Vilket inte alltid är en fördel. Ibland måste jag tvinga mig själv att vara nöjd med det jag gjort istället för gräma mig över vad jag kunde gjort bättre.

* Jag har otroligt svårt att säga nej, jag hjälper mina nära och kära med i stort sett allt de ber mig om även om jag egentligen inte har tid eller kan.

* Är en stor datornörd, älskar min dator mer än mycket annat i mitt liv.

* Älskar djur! Skulle kunna ha ett helt zoo hemma om det funnits plats, tid och pengar :)

* Är utbildad florist och ibland saknar jag verkligen att jobba med levande material. Att virka hamnar dock på en god andra plats!

* Har fobi för spindlar, bara tanken på dem får det att krypa i skinnet.

* Jag är bäst på att oroa mig över precis allt och inget, fruktansvärt energikrävande och irriterande.

* Drömmer om att få skapa en familj med min sambo och flytta till hus med stor härlig trädgård!

* Längtar tills jag kan köpa min drömhund. Älskar hundar och har haft/bott ihop med hundar hela mitt liv. Just nu har jag ingen och jag har lovat mig själv att vänta med en valp tills jag bor i hus igen. En Saluki ska det bli, vinthundar är så vackra!

* Är lite av en ensamvarg, tycker det är skönt att vara själv. Ogillar stora fester och folksamlingar, då drar jag mig gärna undan och observerar andra.

Där var mina "10 saker om mig själv". Dags att skicka facklan vidare till ytterligare 3 fantastiska tjejer som inspirerar mig på helt olika vis!


Cattis - Du har gett mig nya synsätt på livet. Du gör mig motiverad att vara en bättre människa och att lyckas i livet för min egen skull, inte för någon annan. Det är en ära att få vara din vän!

Lillasyster - Är så imponerad över din drivkraft. Du är duktig i skolan och på väg att bli en hundinstruktör! Trots dina unga år (18) har du redan lyckats med så mycket och det gör mig till världens stoltaste storasyster!


Virkaholic aka teskedsmamman - Din blogg ger mig så många idéer och inspiration till mitt virkande. Du är verkligen oerhört duktig på det du gör!

5 kommentarer:

 1. Vad kul att läsa om dig! :) Man kanske borde vara lite mer personlig i virkbloggen eftersom jag själv uppskattar att få veta lite mer om dem som skriver mina favorit bloggar :)

  Jag känner verkligen igen mig i det första du skrev, ibland blir man verkligen tokig på att aldrig vara nöjd och det är grymt svårt att nöja sig när man har prestationsångest men oj så skönt det kan vara när man har tagit beslutet att "nu får det vara bra" och oftast är det ju det också :) Kan tänka mig att det blir många såna tankar när du pluggar och det är en grej som jag måste jobba på när jag nu får börja studera annars blir det då inga inlämnade uppgifter :)
  Och samma sak gäller ju med allt virkande.

  Nu ska jag sova (vet inte om du ser vad klockan är men i så fall ser du att jag är en riktigt nattuggla:))
  Kram/Ida

  SvaraRadera
 2. Tack underbara vän. Detta lyfte min dag som började alldeles för tidigt.

  Jag är oxå mycket glad över att ha hittat dig och att jag får ha dig i mitt liv.

  Kram Cattis

  SvaraRadera
 3. Åh, så fina ord... nu tänker jag bli lite generad ;)

  Alltid intressant att läsa om andra människor så där och kände igen mig i mycket faktiskt =)

  Ska ta och fundera ut mina 10 saker och så kommer det i bloggen när jag funderat färdigt!

  SvaraRadera
 4. hej gumman

  kan inte mer än hålla med dig. är oerhört imponerad av båda mina döttrar.

  mamma

  SvaraRadera
 5. Tack, verkligen fint att skiva så. Du är en inspirationskälla för mig också. Att du ser framåt och aldrig bakåt. Du har varit med om så mycket i ditt liv, bott i norrköping, haft hus och hundar.. Jag har lärt mig mycket från dig, som jag kommer ta med mig när jag nu börjar komma ut i världen.

  Stolt över dig <3

  SvaraRadera