29 sep. 2009

Garn och garn och mer garn!Älskar att handla garn! Dagens lilla rundtur på stan med sambon resulterade i lite nya tillägg i samlingen :D Har såklart redan projekt till dessa gosingar men det får vara lite hemligt så länge ;) Sambon passade på att fylla på i kryddskåpet och oljesamlingen. Blev även två nya tesorter, 3(!!!) sorters honung, ett sushiset och algblad att göra sushi med. Är rätt nöjd över att jag inte var den som handlade mest idag i alla fall hihi.

Har varit utan internet också i nästan två dygn! Det är fruktansvärt vad beroende man är av något som man dagligen tar för givet. Kände mig helt avskärmad från omvärlden utan mitt nät, det är egentligen inte klokt. Fast nu är jag glad igen :) nätet är tillbaks och nya garner pryder min pysselhörna.

Vill bara sätta mig och virka nu men jag måste verkligen skriva klart min enkätstudie. Alldeles för mycket kvar att göra och deadline är 24.00 ikväll o.0 ! Men huvudet är segt som gröt, kunde inte sova mer än 2 timmar inatt.. gick upp klockan 4 och satte mig och virkade till sambon kom gåendes vid 9. Därefter åt vi frukost, duschade och gav oss in till stan för en 2,5 timmes vandring. Aj aj mina ben och höfter! Fast skoj var det :)

Har dessutom blivit tilldelad min "bytkompis" som jag ska skicka garn o choklad till! Så spännande att se vad jag får i mitt paket. Vet precis vad det ska bli till min "bytkompis" så får dra ner till stan nån dag i veckan och shoppa lite till :D

1 kommentar:

  1. Nytt garn är alltid roligt! Man kan aldrig ha för mycket!

    SvaraRadera