13 sep. 2010

Grattis moster på födelsedagen!


Igår var det kalas hos moster/gudmor och såklart fick hon ha något virkat ifrån mig och sambon. Det är så svårt att hitta något till någon som har "allt" men till slut fick det bli en liten söt skål. I dem stoppade jag mumsigt te från Te Frossa (rooibos österlen) och choklad!

Jag hoppas hon blev glad!

Fick en liten överraskning också häromdagen. Sambon tyckte det såg ut som om lilla sessan Zelda hade fått kulor!! Jodå mycket riktigt! Vår lilla prinsessa är numera en prins :D Kreativa som vi är så blev det nya namnet Zeldor, haha.

Fick "se" nyaste lillkusinen också igår. Magen bara växer och växer på vackra C och hon strålar som bara den! Finns inget finare än gravida kvinnor :) Den 6 oktober är det dags för det planerade kejsarsnittet så en del babysaker kommer det att virkas nu! Nästa vecka ska jag följa med på ultraljudsundersökningen och som blivande barnmorska (förhoppningsvis) så är det såklart extra spännande.

Håller även på att virka till blivande storebror, han önskar sig Hello Kitty-saker nu när han fyller år. Tycker det är så coolt att lillkillen gillar denna söta katt :)4 kommentarer:

 1. Fin present till moster. Vad bra om du får öva till du är färdig barnmorska. Spännande att följa hela vägen.

  SvaraRadera
 2. Vad fin skål och vad spännande att få följa med på ultraljudet.

  Vad skönt att ni har fått reda på varför Zeldor är så busig - han är ju kille.... :)
  kramkram

  Hälsa kocken

  SvaraRadera
 3. Tack för de fina orden att jag "strålar" hihi. Tycker själv jag ser sliten ut :)
  Det är inte ul nästa vecka, det är redan gjort i ve 32. Men lyssna på hjärtat och mäta magen ska vi göra. Kanske du får prova du också? :)
  Vore kul ju!
  Gullig du är som ska virka lite Kitty till Viggo, han kommer bli överlycklig!
  Då ses vi den 21e kl. tio om inte innan.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Vilken fiffig o fin present! Du är finurlig du =)
  Hoppas allt är bra med dig.
  Önskar dig en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera