21 dec. 2011

Positivitet för hela slanten!

Wow vilken massiv respons jag fått från hela världen! Senaste mailet kom från Sydafrika med stöttande ord och styrkekramar. Telefonen har ringt och plingat hela förmiddagen, mina läsare och fans är verkligen bäst i hela världen. Ni är underbara, TACK!

Som kungen skulle sagt: "nu vänder vi blad" och går vidare. Polisanmälan är gjord så nu får de som kan brott sköta det så sköter jag min virkning och blogg istället ;)

Igår ringde en mycket trevlig kvinna till mig och gjorde en intervju om mig och bloggen! I tidningen 101 idéer som kommer ut den 21 februari kommer jag alltså att finnas med lite information om bloggen och ett par bilder ;) Är verkligen jätteroligt att bli tillfrågad om en sådan grej och möjligheten finns att det blir ett större reportage längre fram till våren! Så fort jag fått tidningen i handen så kommer jag såklart att påminna er igen om det, så ni inte missar mitt snygga tryne :PHar lekt lite till med lera också här i dagarna! Blev två söta halsbandshänge, varav den ena ska bli en julklapp (Papillonhunden) och den andra ska min ena moster få i morgon.
5 kommentarer:

 1. Lera är roligt! Höll på med det mycket tidigare. Det mest omfattande var nog en frukt- och grönsaksaffär i tittskåpsstorlek :)
  Ska bli roligt att läsa tidningen när den kommer.
  //Karolina

  SvaraRadera
 2. Härlig inställning! Och grattis till intervjun. Är min absoluta favorittidning och har prenumererat på den sen första numret.. =) Ska bli kul att läsa! Tycker det är så roligt när den kommer och det visar sig att man känner igen de personer och saker som visas, efter jag läser så många handarbets- och virkningsbloggar.. =)

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Halsbandet blev riktigt bra. Snyggt jobbat.

  SvaraRadera
 5. Åhhhh!! Vilket underbart paket! Vet inte vad jag ska säga, tack är ett så litet ord!! :)

  Tusen miljoner och ännu flera kramar från mig!!
  http://antiann.blogspot.com/2011/12/jag-har-antligen-fatt-mitt-paket-i.html

  SvaraRadera