30 nov. 2011

Efterlysning! Upphittad katt!


Efterlysning!! Alla som har katt eller känner någon med katt i Kristianstads-området, idag hittade vi en bortsprungen katt som saknar halsband (gamlegården, näsby).
Lillasyster tar tillfälligt hand om henne men vi vet inte om katten kan stanna där någon längre tid. Katten är välvårdat vilket tyder på att hon nyligen haft ett hem! Dela gärna bilden och sprid budskapet vidare så kanske vi kan hitta ägaren/ägarinnan! Maila till malin.anderssonn@gmail.com

11 kommentarer:

 1. Jag bor ju på andra sidan Sverige. Men vilket gullig katt. Man kan ju tro att det är den som är ritad som din logga, mycket likt.

  SvaraRadera
 2. www.spokmamman.blogspot.com har en liknande bortsprungen katt, men inte i kristianstad område, o de ser ut att ha olka ögonfärg, annars ganska liks asåj ag fick lite hjärtsnörp när jag klev in o såg katten.

  hoppas katten hittar hem snart!

  SvaraRadera
 3. Så söt! Hoppas ägaren och kissen återfinner varandra snart! Visserligen har jag bott i Kristianstad för länge sen men nu bor jag långt där i från och har inte kvar några av mina gamla bekanta så jag kan inte hjälpa till.

  SvaraRadera
 4. Så gullig, jag hoppas verkligen att rätt ägare hör av sig, för jag tror nog att den är saknad.
  Jag skulle gärna ta mig an den, men bor alldeles för långt bort.
  Min dotter har börjat samla på sig djur som ska annars ska avlivas så jag tror de får räcka.
  Lycka till =O)

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Vad kul att du är med och deltar i min julkalender :) glöm inte att delta i morgon också! Kommer öppna en ny tävling varje dag :)

  Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 6. Vinnaren i första luckan är nu dragen, vann du? Om inte, så kommer snart en ny chans!

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Vinnaren av lucka 1 kommer ut klockan 22.00 i dag! Kolla in om det var du som vann :) Tänk på att du kan delta i alla luckor :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Kattens ägare är hittad. :)

  SvaraRadera
 9. Katten kommer att bo hos mig, har köpt henne av ägaren som hade lagt ut henne på blocket pga att hon blivit allergisk. <3

  SvaraRadera
 10. Hejsan! Vad kul att du deltog i min julkalender lucka 2 :) Gå in klockan 22.00 för att kolla om det var du som vann :)

  Kram på dig <3

  SvaraRadera
 11. förslag som du kan virka :D smurfarna ,, småå om de går, som dina påsk harar ..

  / veronica vlj86

  SvaraRadera