25 aug. 2011

Garn & mjukis - byte!



Ni har väl inte missat att amigurumi ifokus anordnar ett byte nu?? Sista anmälningsdag är 28 augusti så skynda på att anmäla er!! I bytet skickas garn och en mjukis och man får detsamma tillbaka :) Mer om bytet kan ni läsa HÄR!


Just nu har jag grymt ont i min högerhand... har mycket att pyssla med just nu så det är långa dagar med virknålen som gäller. Vilket jag så klart älskar men min hand verkar mindre nöjd haha! Har fått kontakt med en stor garnproducent till som jag håller på att designa för just nu, berättar mer när jag får klartecken på att jag får ;)


Så medan voltaren-gel + skyddshandske skulle börja verka så spelade jag lite bingo i förmiddags. Hade nämligen vunnit en slant att spela för när jag skickat in korsord jag löst. Turen fanns på min sida idag och jag vann 250:- som jag bytte in till en härlig pläd som kommer att värma gott när regn och rusk kommer i höst!! Nu är humöret på topp så jag ska förbereda handen på 8-10 timmar virkning till idag :D



post signature

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vet du om man måste vara medlem på amigurumi i fokus för att delta? Låter trevligt nämligen.

  SvaraRadera
 2. SV - nej man behöver inte vara medlem! Bara maila till saannis och anmäla sig :D

  SvaraRadera
 3. Hej! Här kommer en viktig anteckning
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera