14 feb. 2011

Nytt mönster: körsbärsblommor!

Då var det dags igen med nya mönster! Jag har länge velat göra ett bonsaiträd och körsbärsblommor är ju så fina, så jag gjorde två varianter :DBonsaiträdet är virkat med Svarta Fåret Tilda och virknål 3mm, det är ca 17 cm högt och 16 cm brett. Mönstret innehåller flera bilder på hur krukan monteras.Grenen med körsbärsblommor är också virkad med garnet Tilda och virknål 3mm, grenen blir ca 40 cm lång.

Mönstren kommer att kosta 35:- för bonsaiträdet samt 25:- för grenen eller 50:- för båda om man köper båda samtidigt.

Vill du spara några kronor kan du hålla utkik på tradera, då mönstren även kommer upp där inom kort. På Ravelry och ebay kommer översättningar på engelska att finnas!

För er som handlat ifrån mig tidigare vill jag upplysa om att jag numera har ett nytt konto för betalningar. Detta för att jag ska ha ett specifikt konto för bara mina försäljningar så det blir lättare för mig att se när inbetalningar har gjorts och även hur mycket jag sålt för.

Jag sparar som jag nämnt tidigare till ett promenadband och på sidan "till salu" kan ni se hur det går med sparandet :)


7 kommentarer:

 1. Som vanligt lika duktig! Men det här var en av mina favoriter :)

  Ps! Vill passa på att önska dig en fortsatt underbar alla hjärtans dag <3

  SvaraRadera
 2. Superfina! Du är så inspirerande :) Kram

  SvaraRadera
 3. Vad du är duktig! Helt underbar!!!!

  SvaraRadera
 4. Jättefina. Alltid roligt at se dina skapelser.

  SvaraRadera
 5. hej, ursäkta om jag frågar men såg nyligen detta mönster på tradera och blev lite misstänksam, kanske låter underligt, men ville bara varna om de inte är du som har lagt ut det. kram tossigaemma

  SvaraRadera