26 feb. 2011

Finfint besök!



Igår fick vi besök av lillkusinerna med föräldrar, jisses vad han har växt sen i julas! Det går så fort och man missar så mycket :(

Det var dock riktigt roligt att få träffa dem och man kan ju inte bli mer än förundrad över hur mycket energi man kan ha :D Lille minstingen fick sina nya kläder och jag passade på att fota, är han inte bara för gudomlig?

Har lyckats spara ihop till mitt promenadband också så det var jag och sambon och hämtade igår :D Ska bli riktigt roligt att komma igång att röra på sig mer igen! Nästa projekt jag vill spara till är en symaskin! Har aldrig haft en egen och det skulle vara skoj att få bättra på sykunskaperna. Får väl se när kontot är redo för ett sådant inköp. Ni kan följa mitt sparande på sidan "till salu"

Har massor med nya virkprojekt på gång nu, vantar till svärmor (just beställt garnet till dem), vantar till moster, dukar till mormor, en duk till mig själv, nytt amigurumimönster på g, badrumsmatta, ljushållare, födelsedagspresent till syrran :D Bara att jobba på haha!

Vad tycker ni förresten om nya designen? Jobbat med den idag. Kommer en ny header också så småningom. Skulle verkligen uppskatta kommentarer kring designen!

Nu ska jag promenar lite på mitt nya band och sen ska jag virka resten av kvällen :)

Åh förresten måste ju berätta; vann måndagstävlingen hos 4U2 och fick en finfin vinst! En tialott med vinst. Vinsten räckte till en ny lott och även den hade vinst till en ny lott men den har jag inte bytt in ännu. Tusen tack 4U2! Hjärtat jag fick satte jag på skärmen så nu tänker jag på dig så fort jag startar datorn, haha :D


post signature

7 kommentarer:

  1. Hej vännen! Jag måste säga att teckensnittet är skit snyggt på bloggen och fungerar kanon som rubrik. Men att läsa dina inlägg gör det jätte svårt även fast man har glasögonen på sig. Det ser väldigt ihop tryckt ut. Bara en tanke!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tycker det blev fint på sidan, men texten är riktigt jobbig att läsa.. Den blir som Saannis säger alldeles ihop tryckt. Det som är skrivit med större text är läsbart, det andra är jobbigt..

    Hoppas du får en underbar helg =)

    /Anki K

    SvaraRadera
  3. Det ser snyggt ut, gillar din bakgrund :-) Men jag håller med ovanstående, det är faktiskt riktigt jobbigt att läsa texten... Även om den är snygg egentligen :-(. Söt lillkusin :-)

    SvaraRadera
  4. Tack för feedbacken tjejer :) Ändrade typsnittet! Bakgrunden är faktiskt mitt nya fodral till min vetekudde :D Eget mönster o allt!

    SvaraRadera
  5. Hej! Vad fint det blev! Gillar både bakrunden och headern!:). Du är så duktig!:D. Gullig kusin och söta katter:).
    Stor kram Emmy

    SvaraRadera
  6. Vinnaren av dagens blogg finns uppe! Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya omgången :)
    http://vadfanskajagheta.se/2011/february/sondag-dagens-blogg-3.html#comment

    SvaraRadera
  7. Vilken söt liten med så fina kläder, visst växer de fort!
    Gillar hur din blogg ser ut nu, perfekt!
    Så, roligt även att det bidde en liten vinst, hoppas det leder till en större vinst nu när jag hör att du vill köpa en symaskin. Fick önska (=tjata) mig min i många, många år men har inte testat den än, det blir när jag kan sitta lite längre stunder.
    Ha en fin söndagskväll!

    SvaraRadera