9 nov. 2010

Mer värme och julklapparSom fibromyalgiker är det extremt viktigt att hålla sig så varm och mjuk i kroppen som möjligt. Det lär man sig ganska snabbt med all typ av värk. Så därför har jag nu virkat mer värme till mig, allt för att frysa så lite som möjligt i vinter :)

Denna gång blev det ett par benvärmare! De är så sköna att jag gärna har dem på även inomhus när jag känner mig lite frusen (vilket är typ jämnt under dessa kalla årstider). Garnet är Drops Fabel i 75% ull och mönstret är mitt eget. Ifall intresse finns kan jag försöka skriva ner hur jag gjorde här på bloggen.

Har även påbörjat julklapparna för i år! Julen kommer ju snabbare än vad man tror varje år så jag vill vara ute i god tid i år. Alla julklappar kommer ju inte bli virkade förstås men en hel del blir det, dels för att jag tycker om att ge bort saker som det finns kärlek och tanke bakom, dels för att spara lite på vår redan ansträngda ekonomi. Av förklarliga skäl kan jag ju inte visa alla julklappar här på bloggen eftersom det finns nyfikna släktingar därute ;) Men några vet jag att de inte kommer att kika in här på bloggen och de som gör det hoppas jag är tysta om det de sett :DFarfar kommer att få en varm och gosig halsduk av tomten, jag vet att han och farmor är ute mycket oavsett väder och vind och då kan han väl få vara lite extra varm!? Garn: Drops Fabel 75% ull.

Farmor behöver såklart också då något att värma sig med, till henne har jag virkat en fjärilssjal som både är varm och dekorativ! Garn: okänt märke Mohair ca 70%
Såhär ser julklappslistan ut:

Farmor - KLAR
Farfar - KLAR

Mormor - KLAR

Syrran - KLAR

Kusin Nils - KLAR
Kusin Simon - KLAR

Inger - KLAR

Adam - KLAR
Pappa - 50 % klar

Mamma - 50 % klar

Kusin Viggo - 50 % klar
Morfar - 0 %
Fredrik - 0 %

Per - 0 %
Svärmor - 0 %
Svärfar - 0 %5 kommentarer:

 1. Oj, så mycket fint. Vad bra att du har översikt hur många som ska ha julklappar. Får din man också något?

  SvaraRadera
 2. Tack :) Såklart att gubben också ska få något men han är expert på att läsa mig så det gäller att vara extra hemlig hehe

  SvaraRadera
 3. Perfekta julklappar som är såväl fina som omtänksamma och gjorde med kärlek :)

  SvaraRadera
 4. Alltid kul med julklappar man kan använda. Jag har märkt att om man har pulsvärmare på sig så
  blir man varm i hela kroppen.

  SvaraRadera
 5. Det blev ju riktigt fint virkat!!

  sv; Ett bra råd, med tanken på vad jag har fått vara med om detta år. Och det kanske till och med hjälper mig att övervinna rädslan. Mer än så vill jag inte säga för jag tycker det är personligt. Kan dock avslöja så mycket att jag gjorde liknande i våras efter det som hände mellan mig och maken. :)

  SvaraRadera