12 nov. 2010

Me LÖÖV Torgstenen!


Idag hämtade jag ut ett nytt paket från posten ifrån Torgstenen! Det andra paketet nu på några få veckor och jag är helt lyrisk :D Förra paketet hann jag aldrig fota för jag började virka på en gång, däri fanns 15 nystan av mitt favoritgarn Tilda i massor av underbara färger.

Dagens paket innehöll:
15 nystan M&K baby ull
4 nystan Gjestal Bris
2 virknålar (8 och 10mm)
1 pkt pärlnålar

Det limegröna garnet ska bli coola vantar till sambon. Det lila och mörklila ska bli julklappar och Bris-garnet ska bli till fler mössor :) Har snart virkat mössor till nästan hela släkten haha!

Torgstenen är ett underbart ställe att shoppa på! Där finns verkligen allt man kan tänkas behöva i handarbetsväg, från broderi till stickning och virkning. De har även tillbehör till amigurumi som säkerhetsögon och dekorationer och mina mönster finns även att köpa där ;) Har man dessutom tur att bo i närheten kan man hälsa på i butiken som ligger i Satserup utanför Hörby. Lotta Saljefeldt som är den jag haft kontakt med är helt underbar och supertrevlig! Har du aldrig besökt webshopen så bör du helt klart göra det. Klicka på deras logga här nedanför för att komma dit!
Hämtade även ut ett paket som ska bli farsdagspresent till pappa och av förklarliga skäl kan jag inte visa det innehållet förrän om ett par dagar. Så nu ska jag försöka scrappa ihop ett fint litet kort till hans paket, är urusel på det dock men jag gör mitt bästa :) Hade varit skoj att gå en scrapbooking-kurs någon gång.


2 kommentarer:

  1. ja jag gillar oxå torgstenen ,perfekt internet shop men funkar även som stickkaf´e,vi e ett gäng som ska ha det hos henne,första gången var jag inte med ,men hade varit jättetrevligt så dit blir det fler gånger.kraam =)

    SvaraRadera
  2. Har också handlat från de och är väldigt nöjd.

    SvaraRadera