27 nov. 2010

Award från Cecilia!


Jag blir alltid överlycklig av att få en award! För mig är det en bekräftelse på att min blogg är omtyckt och uppskattad :) och vem kan inte behöva lite uppskattning ibland?

Denna gång är det pyssliga Cecilia som skänkt en tanke till mig, tusen tack!

Den här awarden innebär att välja tre favoritförfattare och ange en bok av dem, skicka vidare awarden till fem favoritbloggar och tacka den som man fått av awarden av, och till sist klistra in loggan på bloggsidan.

Jag som älskar böcker och att läsa har haft väldigt svårt för att begränsa mig till att bara välja tre författare och till slut så har jag bestämt mig för att välja 4! Kan helt enkelt inte välja..

Jean M. Auel - Skriver om flicka Ayla i sin serie av böcker som börjar med Grottbjörnens folk. Det är verkligen välskrivna böcker och alla borde läsa dem!

J R Tolkien - Behöver jag nämna vem han var? Jag var helt lyrisk i Sagan om ringen - böckerna lååångt innan filmerna kom. En storslagen författare!
Diana Gabaldon - Hennes serie av böcker som beskriver historiens Skottland är helt underbara! Man sugs in i en annan värld och tid, och jag har aldrig velat resa till Skottland så mycket som när jag läst dessa böcker. Krig, kärlek, historia och makalösa öden ger böckerna en stor plats i mitt hjärta!

J K Rowling - Jag kan bara inte låta bli att nämna Harry Potter! Läste första boken som en del av engelska undervisningen på gymnasiet och sen dess har jag varit fast. Har läst alla böckerna först på engelska och sen på svenska. Sen har jag läst dem igen i väntan på att filmerna skulle släppas :)

Det svåraste med awards är den sista delen där man ska välja bloggar att skicka vidare till. Tittar man på min blogglista så kanske man förstår mina bekymmer med att välja bara 5 av dem!? Var och en av dem är värda en uppskattande award, men men här kommer mina fem val:

Love & Be Proud - Lourdes gör det vackraste smycken jag sett! Vardagslyx på hög nivå :D Är stolt ägare av två underbara smycken som hon gjort!

Cattis - Skrivande och virkande vän som faktiskt knapprar på hela 3 bloggar som är hennes egna och dessutom kommer det en blogg till snart som hon ska skriva på tillsammans med en virkvän. Hon måste verkligen älska att skriva :)

Saannis - Hon är mamma till söta Elisabeth och har en till på väg! Bloggen handlar mycket om graviditeten och livet som småbarnsmamma. Finns mycket inspiration att hämta här!

TeFrossa
- Jag ÄLSKAR te från TeFrossa, har aldrig varit en stor te-drickare egentligen (mer kaffe!) men dessa teér är helt underbara och dessutom finns där ju kaffe att köpa också ;)

4U2 - En blogg som jag börjat följa nyligen och som jag verkligen fastnat för, kanske för att vi båda vet vad det innebär att ha daglig värk? Känner igen mig mycket i det hon skriver.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina ord!!!!! :) Tusen tack, Sandra!!!! Hoppas att ni får det mysigt imorgon!!! kram!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du! Vad roligt! Nu är det nog tredje gången jag får denna award så jag skall verkligen försöka ta den till mig..

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 3. Tack för det du skriver, snart finns den hos mig.

  SvaraRadera
 4. Tack så hjärtligt för dessa ord. Har tagit med mig utmärkelsen till min blogg :)

  SvaraRadera