6 okt. 2010

Nya mönster från Kiisen!

Så var det dags att presentera mina nya mönster! Fick in en hel del gissningar på de små smygtittar-bilderna och kan stolt kora två vinnare!

Var ju en hel del av er som gissat rätt på att mönster nr 3 var ett vildsvin men den som var först med gissningen är ju den som vinner så grattis till: Amigurumiwoman

De andra två mönstren verkade vara lite svårare att lista ut, några av er gissade på en docka med uniform till mönster nr 2 och hade jag inte fått in rätt gissning precis i slutet så hade jag godkänt det svaret. Men det var ju en polis som Syster Värst så mycket riktigt gissade på! Stort grattis till henne!

Vinnarna får sina mönster mailade till sig via mail och när detta inlägg publiceras så är mailen redan skickade! Lycka till med virkningen!!

För er som inte vann mönster kan jag glädja er med att de även kommer upp till försäljning här på bloggen och så småningom kommer de även att dyka upp på Tradera, etsy samt ebay. På etsy och ebay kommer de dock att finnas på engelska. Ni kommer även att kunna hitta dom på Torgstenen som också säljer garnet Tilda som jag använt!

Men över till en formell presentation:


Herr Samuraj har funnits i mina tankar ganska länge men jag har inte riktigt haft kreativiteten för att göra honom rättvisa. När jag efterlyste tips till en eventuell bok fanns samuraj även med som ett tips och jag började åter fundera över hur han skulle kunna se ut. Så tack till dig som fick mig motiverad att göra detta mönster och eftersom ingen gissade rätt på detta mönster så vill jag istället maila det till dig som tack!
Så tack till signaturen Maria, mönstret kommer på mailen!Polisen var en beställning från min mormor som ville ge den till en nyligen pensionerad polis. Jag tyckte såklart att idén var riktigt rolig och jag hoppas att han blev glad för denna något udda present! Tack mormor för idén till detta mönster!Min kära virkvän Cattis har en jägar-make och hon efterlyste ett mönster på vildsvin så att hon kunde virka det till honom. Sagt och gjort, ett mönster blev till! Hoppas jägaren blir nöjd :D Tusen tack till Cattis för denna idé!5 kommentarer:

 1. Så fina, diggar samurajen speciellt. Lycka till med boken.

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina ... vilka bra ideer du får!
  :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina! Så bra detaljer också! Vad duktig du är som fixar att plita ned mönster på dina saker! Beundransvärt jobb! =)

  Och grattis till de som gissade så bra! =)

  SvaraRadera
 4. Polisen va ju urcool! hihi. De andra e oxå fina, men den va riktigt häftig!

  SvaraRadera
 5. jättefina figurer. Är djupt imponerad av dig. planen är att vildsvinen ska virkas och stå och vänta på honom när han kommer v 44. Hoppas den planen går i lås.

  kramkram

  SvaraRadera