24 apr. 2010

Jag har testvirkat åt Janna

Janna har ett nytt mönster på gång och jag fick äran att få testvirka det åt henne! Dockorna är en hyllning till kärleken skriver Janna i sitt mönster, och de dockor som hon själv virkat symboliserar var och en de färger som finns i regnbågsflaggan. Även om jag väldigt gärna själv virkar med mycket färg så valde jag att använda lite mörkare färgskala till min docka. Mönstret kommer att kunna laddas ner gratis via Jannas blogg så småningom, så vill ni virka egna Pride-dockor så ha bara lite tålamod :)

Tusen tack till Janna för att jag fick vara med och hjälpa till! Lite tips och kommentarer på mönstret kommer via mail under dagen!

6 kommentarer:

 1. har oxå börjat testat mönstret. :)
  din blev bara så bra :) grym.

  SvaraRadera
 2. Men har en fråga till dej vad använder du för hudfärgat garn? och vart kan de köpas? (helst nätbutik om du har tips på någon sådan).

  SvaraRadera
 3. Just denna docka virkade jag med rester av akrylgarn så jag vet faktiskt inte märket på garnet tyvärr. Annars virkar jag jämt med garnet Tilda från svarta fåret. Som hudfärg brukar jag då använda färgnr 09 beige. Garnet Tilda hittar du hos Torgstenen - http://www.torgstenen.se/tilda-garn-968.html

  SvaraRadera
 4. tack tack snälla du :)

  Fortsatt trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker din docka blev jättebra. Som sagt att hitta en bra hudfärg är inte lätt. =o)

  SvaraRadera
 6. awww... vad söt:)

  SvaraRadera