21 mars 2010

Vilken rush!

Försäljningen har verkligen gått över förväntan! Redan efter 3 dagar har halva förrådet gått åt. Så sitter det någon där ute som funderat på att lägga en beställning när det nu drar ihop sig till löning så rekommenderar jag er att beställa nu. Meddelar ni bara i ordern vilken dag ni önskar betala så kan jag redan nu lägga undan era beställningar så att ni inte riskerar att er favoritfärg/storlek hinner sälja slut! Klicka på bilden i högerspalten för att komma till shopen! Ni har väl inte missat att ni just nu får ett av mina mönster gratis vid en beställning över 50:-? Eller att man slipper frakten om man handlar för mer än 150:-? Glöm inte heller tävlingen där man kan vinna ett härligt hemligt paket fyllt med amigurumi-tillbehör!!

Nu är dessutom guiden till säkerhetsögonen klar och på plats. Ni hittar den här nedan samt i vänstra kolumnen på shopens sida. Hoppas att tipsen där kan vara användbara!Att få dit sina säkerhetsögon så att de sitter både snyggt och säkert kan ibland vara knepigt. Själv har jag irriterat mig på den fula kant som blir efter metallbrickan dessa trycks på plats ordentligt.
Nedan följer tips för att lösa detta :DSteg 1 - Placera ut ögonen där de ska sitta.


Steg 2 - Vänd huvudet ut och in.


Steg 3 - Sätt en liten klick lim i nederkanten på skaftet.
Tryck fast metallbrickan och klipp av en bit av skaftet.


Steg 4 - Använd en avbitartång för att klippa jack i metallbrickan i form av små tårtbitar. Dessa viks sedan uppåt och på så sätt slipper man den fula kanten från metallbrickan när man stoppat huvudet.


Steg 5 - Vänd tillbaka och stoppa huvudet, Klart!
Ögonen på detta huvud har dessutom fått ögonlock!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset, har undrat hur man ska få bort "plattan" bakom ögonen =o)

    SvaraRadera
  2. Hittade ett av dina mönster här: http://homeofeternity.blogg.se/hannaspyssel/

    SvaraRadera