3 mars 2010

Jag har världens bästa hemlisvän!

Nu kanske alla tror att just de har världens bästa hemlisvän men efter att ha fått dagens paket med posten så är jag ganska övertygad om att jag vet att jag har det!

Hade mina aningar redan i december om vem som gömde sig bakom hemligheterna och ledtråden på paketet bekräftade mina aningar. Det stod "En tesked av hemlisar". Vem om inte teskedsmamman aka Virkaholic kunde då ligga bakom? Eftersom jag inte fick något januaripaket så hade hemlisvännen lovat ett lite mer speciellt februaripaket och jag längtade enormt efter att få hem det! Nu kunde jag förstås aldrig drömma om att det skulle bli ett så fantastiskt paket som det blev. Jag blev helt mållös när jag öppnade, eller ja det blev ganska många "åh", "wow" och några fler "åh" :D

Vet ärligt talat inte hur jag riktigt ska uttrycka mig för att tacka underbara Virkaholic för detta paket men alla ni andra lär förstå min tacksamhet när ni ser bilderna!! Missa inte att titta in i Virkaholics webbutik SPOONSHOP för att få er egen dos av teskedsmedicin :P



Garn, garn och garn!
Har länge funderat på att köpa hem järbos set med minigarner men nu har jag fått ett! Perfekt till små detaljer och broderier på söta amigurumisar! Fick även 2 nystan kanadensiskt bomullsgarn i underbara färger, 1 nystan av berömda Paris från Drops Garnstudio samt tre söta nystan av restgarn!


Tillbehör, får man aldrig nog av!
Ni som besökt Virkaholics webshop Spoonshop känner igen dess vackra varvmarkörer och stickmarkörer. Virknålen i trä är så vacker så frågan är om jag vågar använda den? >.< Förutom de underbara färgerna i trät så är den svarvad i ena änden och mycket mjuk och behaglig att hålla i. Det härliga etuiet har numera fått bli plats åt mina virknålar! Hade dem i ett gammalt pennskrin tidigare och det började bli trångt för dem där, så ett nytt förvaringsställe behövdes :)



Gottesaker till en gottegris!
Som om det inte vore nog med alla virkprylar så fick jag även en hög med godsaker. 2 påsar Te som luktar gudomligt, dinkelskorpor med smaken av honung & vanilj, polkagrissnurror och honung smaksatt med rosenextrakt!! Tror jag får bjuda sambon på lite tefika ikväll. Kanske tända lite ljus och bara njuta!!


Choklad och pyssel!
Nejdå, det var inte slut där inte! Pysselpaket från Panduro med tolv söta ägg och måla och göra fina med sidenband och pärlor! Jag älskar pyssel :D Lägger upp bilder sen när jag gjort dem klara. Ett sött hjärta i choklad fanns också i paketet (nu snart uppätet dock, hihi) och såklart även ett stort och fint kort med söta nallar :) Känner mig ordentligt bortskämd nu!!

Återigen, tusen tusen tack till Virkaholic!

10 kommentarer:

  1. Vilken snäll "hemlis" kompis du har syster :) Roligt att du blev så glad :) Kramar

    SvaraRadera
  2. Hur skaffar man sig en sån där hemlisvän? En sån skulle jag behöva.. :) Jättefina saker!

    SvaraRadera
  3. Nu blir jag minst lika glad att du gillade paketet :) Det roliga är att jag fick ungefär liknande paket själv *purrrfect*

    Teerna är mina absoluta favoriter!!! Yogiteet är JÄTTEGOTT med lite mjölk och en gnutta saffran i *mums*

    Kram på sig kiiisen =)

    SvaraRadera
  4. WOW !! Det var inte illa alltså!! men jag gillar Virkaholic hon e för bra!! Kram kram=)

    SvaraRadera
  5. Hej, jag tycker din blogg är underbar, fin och inspirerande. För ett tag sedan köpte jag ditt geishamönster och jag längtar efter att sätta igång mend mina egna små geishor! Jag har blivit utmanad på min blogg och nu utmanar jag din i min tur. Välkommen in på min blogg och läs om reglerna! /Anna

    SvaraRadera
  6. Åh så härligt paket du fick att fira in våren med.
    Du har så härlig och inspirerande sida.

    SvaraRadera
  7. Vilken hemlisvän! Å vilket paket! Jösses, vad glad du måste ha blivit!

    SvaraRadera
  8. Det verkar ju helt underbart med hemlisvänner :)

    Jag tänkte tipsa dig om du nu kan vinna fina smycken från Miss Dee hos mig. Massor av fina att välja mellan :)

    Jag önskar dig en fin kväll!

    SvaraRadera
  9. Du har fått en till utmärkelse !!kolla in =)

    SvaraRadera
  10. Har tänkt på vår virkdag. Hur kunde vi missa sportlovet???? :) jag kommer så fort jag kan. Måste bara få ner lite till litteratur i mitt examensarbete. Nästa vecka kanske??

    kramkram

    SvaraRadera