13 mars 2010

En rejäl smäll!


Var på väg till föräldrarna på middag, hade inte ens hunnit komma ut på motorvägen innan olyckan var framme! Man hinner inte fundera över mycket när man snurrar igenom en korsning, tror jag hann tänka "helvete". Har nu precis kommit hem från akuten efter noggrann röntgen av nacken, har rejält ont trots att bilen kraschade på vår förarsida och jag satt som passagerare. Sambon känner sig lite mör men annars har vi både klarat oss fint, bilen är dock totalförstörd. Typiskt när den var inne på besiktning i måndags... Nu har jag äntligen fått lite mat i magen trots att jag egentligen inte var hungrig, (sambon envisades med att jag var tvungen att äta innan jag gick o la mig). Ska knapra några värktabletter, värma min vetekudde och sen försöka sova! Imorgon kommer Cattis och ska virka lite med mig, och efter dagens äventyr kan jag behöva få tankarna på annat håll ett tag.

Sov gott

13 kommentarer:

  1. Vilken tur ni hade som klarade er oskadda. Där fick era skyddsänglar jobba lite.
    Hoppas att du blir bättre i morgon
    Kram
    Pia

    SvaraRadera
  2. Men hjälp, vilken tur att allt gick bra. Synd på bilen, men huvudsaken att ni klarade er. Har en vän som råkade ut för ishalka för ett litet tag sedan och for in med bilen i ett träd. Han klarade sig också helt oskadd, men bilen var det bara skrot kvar av. Tänk vad de där skyddsänglarna måste jobba ordentligt. Och tur är väl det.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Oh, vilken otur ni har. Stackars dig, du har ju redan tillräckligt med smärta utan att behöva få det av bilkrocken med.

    Ses snart
    kramkram

    SvaraRadera
  4. Usch, usch! Tråkigt med bilen, men VIKTIGAST AV ALLT att det gick bra med er!!
    Var fortsatt rädda om er!!

    SvaraRadera
  5. Fy fan! I såna stunder får man nog helt enkelt skita i att materiellt och glädja sig att man klarat sig. Det är lite sånt här som gör att jag inte vågar ta körkort. Jag litar på mig själv, men inte på andra. Dessutom vill inte min man åka i en bil som jag kör, för han påstår att jag är en surkärring ;-)

    SvaraRadera
  6. Åh, vilken tur att det bara var bilen som förstördes!

    Jag tänker på dig.

    SvaraRadera
  7. Nämen jisses kos!! Tur i oturen iaf ,så får man se det att det inte blev värre,hoppas du o sambon inte får men efter detta nu ,man behöver verkligen inte mer smärta!!!! Ska hålla tummen för det !!Kul att få¨virkningsbesök iaf ,kram kram=)

    SvaraRadera
  8. Oj! Ni hade ändå tur. Hoppas du inte får mer smärtor efter krocken. Ta hand om varandra nu!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vilken änglavakt... Ta hand om er.. Hoppas att det är bättre idag..

    Margitha

    SvaraRadera
  10. Nä, usch vilken otur, men väldigt tur i oturen att att ni klarade er! Ta hand om varann nu och sköt om er.
    Jag tänker på dig och skickar massvis med kramar :)

    SvaraRadera
  11. Jag och Elisabeth sänder dig en *massa krya på dig* och skönt att ni båda klarade er. Vilken korsning var det till motorvägen? Kramar

    SvaraRadera
  12. Fy vad hemskt, jag hoppas att värken går över snart. Vilken tur att det inte var värre. Hua!
    Krya på dig!

    SvaraRadera
  13. uscha tur att det gick bra med er!

    Min pojkväns mamma och lillebror blev på körda av en lastbil i vintras men som tur var för dem så klarade dem sig utan skador som ni. Villken himmla tur ni hade där!

    Krya på er

    SvaraRadera